Ogled vsebine
Citroën Oli [all-ë] Konceptno vozilo

Citroën oli [all-ë]

Usmerimo Elektriko na pravo pot

Oblikovanje električnih avtomobilov je dobro. A za nas to ni dovolj.

Naše konceptno vozilo Citroën oli [all-ë] je bilo čim bolj olajšano, da porabi čim manj električne energije, hkrati pa vam zagotavlja doseg 400 km. Zasnovan je bil z recikliranimi deli in deli, ki jih je mogoče reciklirati, da podaljšajo njegovo življenjsko dobo. Torej gremo skupaj naprej?

MANJŠA TEŽA = MANJ ENERGIJE

Citroën Oli [all-ë]  smo v celoti zasnovali tako, da je čim lažji.
Streha in pokrov motorja iz lahke kartonske satjaste strukture, ki je močnejša od jekla.
Sedeži, sestavljeni samo iz 3 delov iz izjemno lahkih materialov.
Premišljeno prefinjena in funkcionalna armaturna plošča.

ODSTRANIMO VSE ODVEČNO

Citroën Oli [all-ë] stavi na ohranitev bistvenih lastnosti, ne da bi pri tem ogrozil vaše udobje.
"Lahka" klimatska naprava za zmanjšanje porabe električne energije: vetrobransko steklo pod kotom 90° in nagnjena okna naravno odbijajo sončne žarke za optimalno temperaturo v vozilu.
Voznikov pametni telefon in prenosni zvočniki zadostujejo in jih je mogoče vključiti neposredno v armaturno ploščo.

LEPI DNEVI SO PRED NAMI

Citroën Oli [all-ë] je zasnovan z recikliranimi deli in deli, ki jih je mogoče reciklirati, so zlahka popravljivi in ​​zamenljivi, kar podaljšuje njegovo življenjsko dobo

Enaki in zamenljivi deli za omejitev stroškov in porabe surovin: sprednja vrata in okna, odbijači in obrobe kolesnih obokov. Ti deli so na levi in ​​desni strani vozila enaki. 

Citroën Oli [all-ë] je na misiji navdihniti prihodnost cenovno dostopne, trajnostne in vesele družinske mobilnosti.

Ta konceptni avtomobil je veliko več kot avto, vsestranski spremljevalec in dobra doza užitka v vašem vsakdanjem življenju, ne glede na to, ali ga uporabljate ali ne.

DOSTOPNOST DOBRO POČUTJE DRZNOST

Drzen korak za prihodnost Citroëna

Za Citroën je predstavljanje sveta, kjer je osebna mobilnost dostopna vsem, vedno prisotna ideja. Ta manifest ima obliko presenetljivega konceptnega avtomobila, polnega pametnih idej za pretresanje statusa quo. Načrt za električno, optimistično in funkcionalno mobilnost, da bi v bližnji prihodnosti izboljšali vsakodnevno življenje vseh.

AMI počne stvari drugače

Še posebej inovativen AMI se zavzema za to, da bo električna mobilnost dostopna vsem. AMI je spodbudil ustvarjalnost znamke, da si je zamislil Citroën oli [all-ë], ki je v nasprotju s trenutnim trendom v industriji, ki vodi v izdelavo vedno težjih, kompleksnejših in dražjih električnih vozil.