Ogled vsebine
Filozofija znamke

INSPIRED BY YOU

Od leta 1919 dokazujemo svojo drznost in kreativnost z enim samim ciljem: avtomobil želimo približati ljudem, da bi izboljšali vaš vsakdanjik, pri tem pa svoj navdih najdemo v vaših pričakovanjih. Citroën je ljudska znamka v najbolj plemenitem smislu besede, ki ustvarja inovacije in pri tem ostaja zvesta svoji zapuščini. Njen navdih je bil prisoten že v čisto prvem njenem vozilu in ga je moč opaziti še danes v modelu Ami. To 100-odstotno električno vozilo, ki je dostopno čisto vsem, je vnovič revolucionarno spreobrnilo našega dojemanje mobilnosti.

EDINSTVENA IN DRZNA OBLIKOVNA ZASNOVA

Oblikovna zasnova vozil Citroën se od drugih loči že na prvi pogled. V njej se harmonično prepletata "edinstvenost in preprostost", kot se je izrazil Pierre Leclercq, direktor oblikovanja znamke. Citroën nenehno ponuja edinstvene avtomobile, pri čemer se sklicuje na svoje legendarne modle in na željo po ustvarjanju novih izkušenj. 

INDIVIDUALIZACIJA PODOBE PO MERI 

Naši avtomobili ponujajo številne možnosti za individualizacijo podobe, saj si nenehno prizadevamo ugoditi vašim pričakovanjem. Citroën vam namreč omogoča, da si sestavite vozilo, ki vam je podobno in ki odraža vaš značaj. Izbirate lahko s široke palete barv za karoserijo ali dvobarvnih kombinacij, ki se ujemajo z ekskluzivnimi barvnimi paketi. Tudi za notranji ambient je na voljo pester izbor možnosti za individualizacijo podobe, s čimer boste v svoj avtomobil vnesli edinstven slog, ki ustreza vašim potrebam. 

PROGRAM CITROËN ADVANCED COMFORT®

Vse od svojega nastanka v letu 1919 je bil CITROËN vedno osredotočen na zasnovo vozil z najvišjo stopnjo avtomobilskega udobja. To njegovo edinstveno značilnost danes poosebljajo štirje glavni temelji inovativnosti programa Citroën Advanced Comfort®: občutek zapredka ličinke, praktičnost, nemotena uporaba in brezskrbnost.

UPORABNA TEHNOLOGIJA

Citroën vsa svoja vozila opremi s številnimi tehnologijami za pomoč pri vožnji, ki so namenjene zagotavljanju udobja in varnosti.  Poleg tega znamka ponuja tudi povezljive storitve za bolj enostavno in varno vožnjo. Na področju motorjev pa se izboru vozil Citroën redno pridružujejo novo 100-odstotno električni in priključni hibridni motorji.  

VAŠE MNENJE NAS ZANIMA


Na spletnem mestu Citroën Advisor lahko povsem brez zadržkov objavite svoje mnenje o naših prodajnih mestih in servisnih delavnicah ter naših vozilih in prodajnih svetovalcih. Veseli bomo vaše objave.