Ogled vsebine
Splošni pogoji Ami Store
Splošni pogoji uporabe spletnega mesta STORE CITROËN AMI

 

 

1.  UVOD

 

To spletno mesto je namenjeno osebni uporabi obiskovalcev. Za dostop do tega spletnega mesta in njegovo uporabo veljajo pričujoči splošni pogoji, ki so podrobno opredeljeni v nadaljevanju, ter relevantna zakonodaja. Z dostopom in uporabo spletnega mesta https://www.amistore.si/  (v nadaljevanju STORE AMI ali Spletno mesto ali Internetna stran) obiskovalec brezpogojno in v celoti sprejema vsa določila, ki jih vsebujejo ti splošni pogoji.

 

Za vzpostavitev povezave in dostop do tega Spletnega mesta mora Uporabnik v celoti in brez pridržkov sprejeti vsa določila iz pričujočih splošnih pogojev uporabe, ki jih lahko prenesete in natisnete.

 

C Automobil Import d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe in/ali posodobitve pričujočih splošnih pogojev uporabe in elementov, ki so navedeni na Spletnem mestu, brez predhodne najave. Vse omenjene spremembe so Uporabniku na voljo ob vsakem dostopu do Spletnega mesta.

 

Spletno mesto lahko uporabljajo fizične osebe in poslovni uporabniki.

 

2.  OBJAVA IN GOSTITELJ

 

Spletno mesto je objavilo podjetje C Automobil Import d.o.o., podjetje za distribucijo avtomobilov d.o.o., Skupina Emil Frey z osnovnim kapitalom 3.254.882 EUR, ki je vpisana v Okrožnem sodišču v Ljubljani, Matična št. 5934737, davčna številka: SI59925680, s sedežem v Ljubljani na Baragovi ulici 7E, 1000 Ljubljana.

 

Spletno mesto upravlja družba C Automobil Import d.o.o. član skupine Emil Frey, (v nadaljevanju Citroën) s sedežem v Ljubljani na naslovu Baragova ulica 7E, 1000 Ljubljana.

Pomoč kupcem: https://www.citroen.si/uporabne-povezave/kontakt.html

 

Spletno mesto ponuja spletno gotovinsko prodajo vozila Citroën AMI, za fizične osebe in pravne osebe.  

 

 

3.  PREDSTAVITEV SPLETNEGA MESTA STORE CITROËN AMI

 

Spletno mesto svojim uporabnikom (v nadaljnjem besedilu: Uporabniki) omogoča, da kot fizična ali pravna oseba izberejo vozilo Citroën AMI po lastni izbiri med tistimi, ki so na voljo na Spletnem mestu in opravijo spletni gotovinski nakup;

 

Uporabnik lahko na Spletnem mestu dostopi do tehničnih podatkov izbranega vozila in cene vozila.

 

V nadaljevanju so navedene dodatne informacije o različnih možnostih, ki so na voljo na Spletnem mestu.

 

 

4.  SPLETNA PRODAJA NOVEGA VOZILA ZA GOTOVINSKO PLAČILO

 

Nakup vozila AMI na spletnem mestu Store AMI lahko opravijo:

-  fizične osebe izključno za lastno uporabo;

-  pravne osebe izključno za lastno uporabo.

Vozila AMI torej ni mogoče kupiti za dejavnost nadaljnje prodaje.

 

Vsako naročilo, oddano v nasprotju s temi določbami, je neveljavno, C Automobil Import d.o.o. pa si pridržuje pravico do uveljavljanja vseh pravic proti Stranki.

 

Postopek in pogoji spletne prodaje so opisani v »Splošnih pogojih prodaje, ki so na voljo na Spletnem mestu.

 

Na Spletnem mestu navedene cene so v veljavi, dokler so prikazane na Spletnem mestu. 

 

5.  IZBIRA NOVEGA VOZILA

 

Uporabnik lahko izbira med naslednjimi modeli:

-          My AMI AMI brez dodatne opreme;

-          My AMI ORANGE, My AMI GREY in My AMI BLUE, ki so dobavljeni s paketom stilskih dodatkov,

-          My AMI POP, My AMI TONIC in My AMI CARGO, ki so dobavljeni s paketom opcijske opreme, ki je že tovarniško vgrajena.

 

Na Spletnem mestu https://www.amistore.si/ je mogoče naročiti le po 1 (eno) enoto izbranega vozila Citroën AMI. V primeru nakupa za pravne osebe, lahko povpraševnje oddate preko elektronskega naslova B2B@c-automobil-import.si.

 

C Automobil Import si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni specifikacije izdelkov. C Automobil Import  se bo v razumni meri trudil zagotoviti, da bodo vsebine spletnega mesta točne in ažurne, pri tem pa ne prevzema nobene odgovornosti za nobene zahtevke ali izgube, ki izhajajo iz zanašanja na vsebine spletnega mesta. Nekatere informacije na tem spletnem mestu morda niso pravilne zaradi sprememb izdelkov, ki so se lahko zgodile od njihovega lansiranja. Nekateri deli opreme, ki so opisani ali prikazani, so morda na voljo le v nekaterih državah ali pa so na voljo ob doplačilu. C Automobil Import si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni specifikacije izdelkov. 

 

Tehnični podatki vozila so na voljo na Spletnem mestu.

 

Etape postopka obravnave Uporabnika so naslednje:

-          Uporabnik na Spletnem mestu izbere želeno vozilo.

-          Uporabnik lahko na Spletnem mestu izbira med dostavo vozila na dom oziroma do partnerja AMI; naslovi teh partnerjev so navedeni na Spletnem mestu.

-          Uporabnik nato vnese svoje osebne podatke.

-          Ko Uporabniki preveri svoj izbor, lahko potrdi svoje naročilo; ob tej priložnosti mora Uporabnik potrditi Splošne pogoje spletne prodaje;

 

Dostava vozila poteka v skladu s tem, kar je stranka izbrala ob naročilu vozila:

 

-       na naslov, ki ga je izbral Uporabnik/Stranka (velja samo v R. Sloveniji);

-       do partnerja AMI (v Sloveniji).

 

 

Stroški dostave so 200 € (z DDV) odvisni od izbranega načina dostave, ki so prikazani na spletnem mestu AMI STORE in se prištejejo, ko stranka izbere način dostave. Če stranka sproži postopek naročila in izbere dostavo do  partnerja AMI, se ji stroški dostave ne zaračunajo.

 

6.      PRAVICE DO INTELEKTUALNE LASTNINE

 

Citroën obvešča uporabnike tega spletnega mesta, da so številni elementi na tem spletnem mestu:

    a) zaščiteni z zakonodajo o avtorskih pravicah: to se lahko nanaša na fotografije, članke, skice, animirane sekvence, modele vozil...;

 

    b) zaščiteni z zakonodajo o blagovnih znamkah: tu gre za blagovno znamko Citroën, blagovno znamko "Double Chevron" (dvojna puščica, ki predstavlja logotip Citroëna) ter  blagovne znamke modelov vozil, ki se pojavljajo na spletnem mestu.

Vse pravice pridržane. Uporabnik lahko uporablja vsebine na Spletni strani izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin Spletne strani (na primer kopiranje, reproduciranje, distribuiranje...) v komercialne namene je prepovedana.

 

7.      INFORMACIJE V ZVEZI Z IZDELKI IN STORITVAMI


Informacije in ilustracije na straneh tega spletnega mesta temeljijo na tehničnih lastnostih, veljavnih v trenutku postavitve na splet ali posodobitve različnih strani spletnega mesta.
Sklopi opreme, predstavljeni na vozilih na tem spletnem mestu so glede na izvedenko lahko del serijske ali doplačilne opreme ali pa za določeno izvedenko niso predvideni.
V okviru politike stalnega izboljševanja izdelkov lahko Citroën kadarkoli spremeni tehnične značilnosti, opremo, opcije ali odtenke barve vozil. Obenem trenutne tehnike reprodukcije ne omogočajo zveste reprodukcije barv.
Modeli in/ali verzije, predstavljeni na tem spletnem mestu, ter vsa njihova dodatna oprema, opcije in dodatki so tisti, ki so naprodaj v Sloveniji. Lahko se razlikujejo po posameznih državah in niso nujno vedno na voljo v vseh državah sveta.
V vsakem primeru so informacije na tem spletnem mestu splošnega značaja in nimajo pogodbene vrednosti.
Poleg tega so vse navedene cene končne gotovinske cene vozila za Slovenijo s strani C Automobil Import d.o.o., in za člane njene servisno-prodajne mreže niso obvezujoče.


Opozarjamo vas, da prodajo oziroma dejansko rezervacijo vozila omogočata samo oddano in potrjeno Naročilo vozila oziroma rezervacija pri prodajalcu.

 

 

 

8.      VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

 

Za vse osebne podatke, ki jih uporabnik vnese na spletni strani, velja politika o zasebnosti v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov.

 

Več o  varstvu vaših osebnih podatkov si preberite  IZJAVI O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV

 

 

9.     NADBESEDILNE POVEZAVE

 

Pred postavitvijo nadbesedilne povezave do tega Spletnega mesta je treba pridobiti pisno predhodno soglasje podjetja C Automobil Import d.o.o.. C Automobil Import d.o.o. v nobenem primeru ne nosi odgovornosti za vsebino ter za produkte ali storitve, ki so ponujeni na spletnih mestih, s katerimi je Spletno mesto povezano prek nadbesedilnih povezav ali prek katerekoli druge vrste povezav.

 

10.  VARNOST

 

Uporabnik se obvezuje, da med uporabo Spletnega mesta ne bo izvedel nobenega ukrepa, ki bi lahko povzročil okvaro programske opreme, nepravilnosti delovanja oziroma da ne bo posredoval nobenega ukaza, ki bi lahko vplivale na delovanje Spletnega mesta ali katerekoli storitve, do katere je možno dostopiti prek njegovega vmesnika. Uporabnik se še zlasti obvezuje, da bo posredoval izključno zanesljive informacije in podatke, ki ne morejo negativno vplivati na delovanje Spletnega mesta ali na katerokoli storitev, do katere je možno dostopiti prek njegovega vmesnika. Med uporabo Spletnega mesta ali katerekoli storitve, do katere je možno dostopiti prek njegovega vmesnika, je treba spoštovati veljavne nacionalne in mednarodne zakone in pravice tretjih oseb ter se ne sme škodovati C Automobil Import d.o.o. iz kateregakoli naslova.

 

11.    OMEJITEV ODGOVORNOSTI

 

Spletno mesto https://www.amistore.si/. uporabljate izključno in v celoti na lastno odgovornost. Družba C Automobil Import d.o.o., član skupine Emil Frey, in člani njene mreže ne odgovarjajo za neposredno ali posredno škodo, kot je materialna škoda, izguba podatkov ali programske opreme in finančna škoda, ki bi nastale zaradi uporabe tega spletnega mesta ali z njim povezanih spletnih mest.

Opozarjamo vas na dejstvo, da za nekatere izdelke ali storitve, ki so predstavljeni na spletnem mestu www.citroen.si, lahko v določenih državah veljajo posebna pravila ali omejitve in/ali prepovedi.

Posledično morate preveriti, da zakon v državi, iz katere se prijavljate, dovoljuje dostop do spletnega mesta https://www.amistore.si/

 

 

12.   VELJAVNO PRAVO - SPORI - MEDIACIJA V POTROŠNIŠKEM SPORU

 

Za morebitne spore iz naslova uporabe spletne strani se uporablja slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče v Ljubljani.
To pravno obvestilo lahko Citroën kadarkoli spremeni brez predhodnega obvestila. Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

 

 

 

13.   POSODABLJANJE

 

Družba C Automobil Import d.o.o., član skupine Emil Frey si pridržuje pravico do spreminjanja in posodobitve splošnih pogojev in/ali vseh elementov, izdelkov in storitev, predstavljenih na tem spletnem mestu, brez predhodnega opozorila.

Zaradi vseh teh sprememb morajo uporabniki prebrati te splošne pogoje ob vsaki prijavi v sistem.

 

 

14.   PIŠKOTKI (cookies)

To spletno mesto ima sistem piškotkov. Zato uporabnika obveščamo, da se med obiskom na tem spletnem mestu na njegov računalnik lahko samodejno shranijo piškotki.

V vaš osebni računalnik ali drugo napravo pošljemo enega ali več piškotkov (majhne datoteke, ki vsebujejo niz črk), da lahko na edinstven način prepoznamo vaš internetni brskalnik.

Piškotki beležijo vaš način uporabe spletnega mesta: trajanje prisotnosti na spletnem mestu, odhod s spletnega mesta, obiskane strani. Po zaslugi teh podatkov lahko ugotovimo, kateri elementi so najpomembnejši in tako izboljšujemo spletno mesto. Te piškotke torej uporabljamo z namenom izboljšanja kakovosti naših storitev.

Ti piškotki v nobenem primeru ne vsebujejo poimenskih informacij.

Uporabnik lahko onemogoči pošiljanje piškotkov, tako da spremeni izbirne nastavitve spletnega brskalnika.

 

 

 

 

 

Ljubljana, 30.9.2023 C Automobil Import d.o.o., član skupine Emil Frey