To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

CITROËN JUMPER FURGON

lcv jumper promo

5 let brez skrbi s PAKETOM ZANESLJIVOST

Delovni tovar, JUMPER FURGON Confort 30 L1H1 BlueHDi 110 BVM  s klimo  za 15.580€*+DDV

 

paket zanesljivost_ozka

 

 

Vozilo meddrugim vključuje:

 

 

 • HILL ASSIST DESCENT
  NEZASTEKLJENA DESNA DRSNA VRATA
  NEZASTEKLJENA ZADNJA KRILNA VRATA
  VOZNIKOV SEDEŽ & SEDEŽNO KLOP ZA SOPOTNIKA
  SISTEM POMOČI PRI SPELJEVANJU V KLANEC
  ROČNO KLIMATSKO NAPRAVO
  ZVOČNI OPOZORILNIK PRI VZVRATNI VOŽNJI

 

 

 

 

* ponudba velja v primeru nakupa novega vozila preko Citroën Financiranja s Paketom Zanesljivost

 

 

 

 

POSEBNA PONUDBA ZA KUPCE JUMPERJA

ob nakupu vozila JUMPER FURGON ste do konca leta deležni 50% popusta na kamero za vzvratno vožnjo ter 50% talno zaščito tovornega prostora

VZVRATNA KAMERA Z MONITORJEM -50%

promo lcv_kamera 1500x646

*Popust 50 % velja za vzvratno kamero v zavorni luč (kat. št. RAPSC30) in barvni monitor LCD (kat. št. RAMT506) proizvajalca PARKSAFE za Citroën Jumper Furgon. Posebna promocijska cena ni veljavna za izvedenke Tempo Libero, šasija/podaljšana šasija ter šasija s fiksnim kesonom.

TALNA ZAŠČITA TOVORNEGA PROSTORA -50%

PROMO LCV zascita tal 1500x646

*50% promocijski popust na talne zaščite tovornega prostora proizvajalca PRIME DESIGN EUROPE za vozilo Jumper furgon.Posebna promocijska cena ni veljavna za izvedenke Tempo Libero, šasija/podaljšana šasija ter šasija s fiksnim kesonom.

Veljavnost ponudbe

Navedena ponudba velja za pravne osebe za nakup vozila preko Citroën Financiranja s finančnim produktom Paket Zanesljivost. Ponudba velja za nakup vozil/a oziroma za sklenjeno prodajno pogodbo o nakupu vozil/a do vključno 28.12. 2018 za omejeno količino vozil oziroma do razprodaje zalog pri pooblaščenih prodajalcih Citroën, ki sodelujejo v promociji. Navedbe cen so informativne narave. Slika je simbolična.

 

Primer finančnega izračuna

*Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Citroën Financiranje za vozilo Citroën Jumper Furgon (Confort L1H1 BlueHDi 110 BVM6) v beli barvi; maloprodajna cena brez DDV je 15.580 EUR; mesečno odplačevanje; mesečni obrok je 232 EUR brez DDV pri 30% pologu in ročnosti 60 mesecev; višina pologa je pri akciji omejena od 10% do 50%, doba financiranja je vezana na ročnost od 36 mesecev do 84 mesecev; znesek DDV za plačilo ob sklenitvi je 3.428 EUR; EOM na dan 26.10.2018 znaša 10,5% in se spremeni, če se spremenijo elementi izračuna; izračun temelji na osnovi indeksa obresti - 3 mesečni EURIBOR s skupno letno obrestno mero 8,5%; financirana vrednost 10.906 EUR; skupni znesek za plačilo 18.189 EUR; stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi jamstvo in vzdrževanje za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 100.000 km. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Citroën.

  

* PAKET ZANESLJIVOST velja ob nakupu s Citroën Financiranjem in zajema 5 let jamstva in obsega 2 leti tovarniške garancije in storitev jamstvo za 3., 4. in 5. leto ali 100.000 km, karkoli se zgodi prej, brezplačno vzdrževanje do 5 let ali 100.000km, karkoli se zgodi prej.

 

Top