Ogled vsebine
Akumulatorji
AKUMULATORJI – 30 % IN BREZPLAČNA MERITEV STANJA

Akumulatorji zagotavljajo zagon vašega Citroëna, zato je pomembno, da so vedno v optimalnem stanju. Naši strokovnjaki bodo opravili natančno meritev in vam svetovali, ali je čas za zamenjavo.

 

Ne tvegajte neprijetnih presenečenj na cesti. Izkoristite brezplačno meritev stanja akumulatorja in 30% popust za nakup novega.

 

Vaša varnost in zanesljivost na cesti sta naša prioriteta. Obiščite pooblaščeni servis Citroën poskrbite za brezskrbno vožnjo vašega vozila.

 

VELJAVNOST PONUDBE
*Ponudba velja od 1. 9. 2023 do vključno 31. 12. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust velja za original in ERP akumulatorje (marketinška skupina 361 in 715), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo na tej povezavi.. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://citroen.si/uporabne-povezave/prodajno-servisna-mesta.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.