Ogled vsebine
Nosilci za smuči
NOSILCI ZA SMUČI – 30 %

Za popolne zimske užitke na belih strminah ne pozabite na svojo vozilo pritrditi strešne nosilce za smuči oziroma smučarske deske. S tem si zagotovite več prostora v vozilu za tople bunde, kape in čelade.

Nosilci na strehi vašega avtomobila so elegantnega videza, enostavni za namestitev in uporabo. Z velikim potisnim gumbom boste preprosto odprli nosilce tudi s smučarskimi rokavicami.

Na pooblaščenih servisih Citroën si zagotovite svoje nosilce za smuči kar 30 % ugodneje. 

VELJAVNOST PONUDBE
*Ponudba velja do vključno 30. 4. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust  Popust velja za vse strešne nosilce za smuči (marketinška skupina 972), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën in na tej povezavi . Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://citroen.si/uporabne-povezave/prodajno-servisna-mesta.html . Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.