Ogled vsebine
Vzdrževanje dizelskega ali bencinskega vozila

VZDRŽEVANJE VAŠEGA VOZILA Z MOTORJEM Z NOTRANJIM ZGOREVANJEM

Ali želite dolgoročno poskrbeti za svoje vozilo? Vzdržujte ga v rednih intervalih! V servisni knjižici Citroën vam je na voljo seznam vseh servisnih pregledov, ki jih mora vozilo opraviti skupaj s časovnimi intervali vseh posameznih operacij. Upravičenost do garancije proizvajalca je delno odvisna tudi od tega, ali ima vozilo opravljene redne servisne preglede.

IZKORISTITE PAKETNE STORITVE ZA VZDRŽEVANJE

Kot seveda veste, se lahko z rednim vzdrževanjem vozila izognete morebitnim okvaram.
Lahko ste prepričani, da ima mreža Citroën na voljo vso potrebno znanje, strokovnost in tehnologijo, tako da bo za vaše vozilo poskrbljeno v skladu z njegovimi tehničnimi lastnostmi.
Citroën vam ponuja ekskluzivne in cenovno ugodne paketne servisne storitve: servisni pregledi po shemi proizvajalca, menjava olja, kontrola zavor, klimatske naprave... Ob vsem tem pa boste imeli svoj proračun za avtomobil še vedno pod nadzorom po zaslugi paketnih storitev, ki zajemajo rezervne dele in delavniško delo.

NAROČILO NA SERVIS PREK SPLETA

Enostavno naročanje na servis Citroën preko spleta. Ne glede na to, ali gre za vzdrževanje, popravilo ali nakup dodatne opreme si pravočasno zagotovite ustrezen termin. Poleg tega pa lahko kot član kluba zvestobe MyCITROËN plus koristite različne popuste in ugodnosti pri vzdrževanju vašega vozila tekom celega leta. Koristite lahko popuste do 35% na originalne nadomestne dele ter za olja in maziva znamke TOTAL, vezane na starost vašega vozila Citroën.

HIBRIDNI/ELEKTRIČNI: KATERI SERVISNI PREGLEDI SO POTREBNI?

Če ste pravkar postali lastnik priključnega hibridnega ali 100-odstotno električnega Citroëna, ni zanj nič boljšega kot strokovno tehnološko znanje znamke Citroën. Njena poprodajna mreža vam zagotavlja strokovne poprodajne storitve za motorje najnovejše generacije.