Ogled vsebine
Nasveti vzdrževanja

CITROËN SERVIS SKRBNO VZDRŽUJE VAŠE VOZILO

Servisni pregled, menjava olja, zavorni sistem, baterija, klimatska naprava… Ali želite pri vzdrževanju svojega vozila prihraniti denar? Na servisu Citroën so vam na voljo ponudbe z vsemi vštetimi stroški za delovne postopke in posamične rezervne dele, vse to na povsem transparenten način.

 

STORITVE ZA VSE VAŠE POTREBE

VZDRŽEVANJE Z ORIGINALNIMI NADOMESTNIMI DELI

Paketne storitve, v katere so vključeni originalni rezervni deli Citroën, vam pri vzdrževanju vašega vozila zagotavljajo varnost in udobje.

  • Originalni rezervni deli Citroën se ponašajo z enako kakovostjo, zanesljivostjo in življenjsko dobo kot tisti, ki so bili v vašem vozilu vgrajeni, ko je zapeljalo iz tovarne.
  • Ne glede na starost vašega vozila lahko izkoristite ponudbo, v katero so zajeti stroški dela in originalni rezervni deli z enoletno garancijo.
VZDRŽEVANJE Z NADOMESTNIMI DELI EUROREPAR

Ali je vaše vozilo že nekoliko starejše in želite prihraniti nekaj denarja?

  • Storitev vzdrževanje Euroreapr, v katere so vključeni rezervni deli za več znamk, so izbrali in potrdili inženirji znamke Citroën za vozila starejša od treh let.
    Za rezervne dele Eurorepar velja 2-letna garancija v celotni mreži pooblaščenih serviserjev Citroën.
SERVISNI PREGLED PO SHEMI PROIZVAJALCA 
V sklopu paketnih servisnih storitev po shemi proizvajalca opravimo kontrole in nastavitve (delovanje, stanje in tesnjenje) varnostnih sistemov, menjavo olja in diagnostiko vašega Citroëna. 
Več informacij
MENJAVA OLJA 
Z menjavo olja se odpravi vse nečistoče zaradi dejavnosti vašega vozila in zagotavlja dolgo življenjsko dobo vašega motorja. 
Več informacij
ZAVORNI SISTEM 
Zavorne ploščice, zavorni koluti in hidravlični deli so stalno pod obremenitvijo, zato se sčasoma obrabijo. 
Več informacij
AKUMULATOR
Da bi se izognili okvaram, pri servisu Citroën redno preverite stanje akumulatorja. Še posebno pred zimsko sezono. 
Več informacij
KLIMATSKA NAPRAVA 
Poskrbite za vsakoletno redno vzdreževanje vašega klimatskega sistema, da boste poleti ali pozimi uživali v prijetni temperaturi v vozilu. 
Več informacij
ZOBATI JERMEN
Zobati jermen, ki velja za enega najpomembnejših delov vašega avtomobila, mora biti v brezhibnem stanju, da lahko motor pravilno deluje.  
Več informacij
ZASTEKLITEV
Imate majhno udrtino, prasko, poškodovano vetrobransko steklo? Nemudoma se odločite za popravilo poškodovanega vetrobranskega stekla. 
Več informacij
OBNOVA OPTIČNEGA BLOKA 
Da bi vam zagotovili maksimalno vidljivost, smo pripravili paketno storitev, v sklopu katere vam obnovimo optične bloke. 
Več informacij
MONTAŽA PNEVMATIK IN BALANSIRANJE 
Citroën misli na vas in si prizadeva za vašo varnost zato vam ponuja možnost kontrole montaže in ponovnega balansiranja vaših pnevmatik. 
Več informacij
BRISALNIKI STEKLA 
Za zagotovitev optimalne varnosti in vidljivosti priporočamo menjavo metlic brisalcev enkrat letno.  
Več informacij
DOLIVANJE ADITIVA ADBLUE 
Vaš pooblaščeni serviser bo opravil kontrolo vašega sistema v skladu s priporočili proizvajalca in bo napolnil rezervoar za AdBlue.  
Več informacij
TEHNIČNI PRED-PREGLED
Kontrolni pred-tehnični pregled in letni kontrolni servis Citroën vam omogočata, vnaprej odkriti morebitna potrebna popravila in se tako izogniti presenečenjem. 
Več informacij
REZERVNO KOLO 
Da boste med vožnjo povsem brez skrbi, se odločite za našo paketno storitev rezervnega kolesa 
Več informacij

KAROSERIJSKI PREGLEDI

Citroën vam nudi hitre in konkurenčne rešitve za poškodbe karoserije. S pomočjo izkušenih kleparjev in ličarjev bodo majhne udrtine in drobne praske izbrisane. Ponujamo vam vam ponuja izbor paketnih storitev za karoserijo po izjemno ugodnih cenah, da boste lahko svojemu avtomobilu povrnili prvotni videz.

GARANCIJA PROTI PRERJAVENJU

Zagotavljamo vam 12-letno garancijo na prerjavenje pri osebnih vozilih od nakupa vozila.

Z rednimi karoserijskimi pregledi si lahko zagotovite to garancijo za celotno obdobje (prvi pregled pri 4 letih, nato pa na vsaki dve leti).

 

Za člane kluba My Citroën Plus je cena za pregled zgolj 29,90€.

 

Za ohranitev garancije je pomembno, da so vsi predpisani pregledi zaščite pred korozijo potrjeni v ustrezni obliki v vaši servisni knjižici. S tem boste dolgoročno ohranili zanesljivost in kakovost vašega Citroëna.

PREVENTIVNI PREGLEDI

Kakovostno vzdrževano vozilo je ključnega pomena za vašo varnost. Preventivni pregled priporočamo nekaj dni pred tehničnim pregledom se prepričajte, da je delovanje vašega Citroëna brezhibno ali v primeru, da ste kupili rabljeno vozilo. Strokovnjaki na servisu bodo pregledali vaše vozilo, preverili ključne komponente ter izvedli morebitne potrebne popravke ali vzdrževalna dela.

BREZSKRBNI NA CESTI Z APLIKACIJO MY CITROËN

Z aplikacijo My Citroën, ki je na voljo v App Store in za sistem Androïd, izkoristite številne storitve, s katerimi bodo vaše izkušnje med vzdrževanjem vašega Citroëna čim bolj prijetne.

Aplikacija vas obvešča o rokih za vzdrževanje vašega Citroëna, lahko se dogovorite za termin prek spleta  pri vašem priljubljenem servisu, vse to iz domačega naslanjača.

Zdaj pa nimate več nobenega izgovora, da si je ne bi naložili! ​