Ogled vsebine
Priključni hibridi

PRIKLJUČNI HIBRID CITROËN

ŠE VEČ ZMOGLJIVOSTI ZA VAŠE UDOBJE

V 100-odstotno električnem načinu pogona lahko izkoristite večjo zmogljivost, nemudoma razpoložljiv navor in naglo pospešujete brez povzročanja hrupa.

Ko pa si boste zaželeli avanturističnega pobega v neznano, bo krmiljenje povsem enostavno prevzel motor na notranje zgorevanje.

GLAVNE PREDNOSTI PRIKLJUČNEGA HIBRIDA

IZKUSITE Ë-UDOBJE

Izkoristite prednosti vzmetenja s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki, sedežev Citroën Advanced Comfort® in vseh tehnologij za pomoč pri vožnji Citroën. Vsemu naštetemu dodajte še nične vibracije, neslišno električno energijo in povsem enostavno rabo. Znašli se boste v kapsuli udobja in brezskrbnosti, s katero se ne more čisto nič primerjati.

NAJBOLJŠE LASTNOSTI ELEKTRIKE IN NOTRANJEGA ZGOREVANJA

V 100-odstotno električnem načinu pogona lahko izkoristite večjo zmogljivost, nemudoma razpoložljiv navor in naglo pospešujete brez povzročanja hrupa. Ko pa si boste zaželeli avanturističnega pobega v neznano, bo krmiljenje povsem enostavno prevzel motor na notranje zgorevanje.

STROKOVNA POMOČ PRI PRIKLJUČNEM HIBRIDU

Čeprav je vaš Citroën plug-in hibrid bolj tehnološko dovršeno kot termično vozilo, se frekvenca njegovega vzdrževanja ne spreminja. Vzdrževanje priključnega hibrida zaupajte posebej usposobljenim strokovnjakom iz celotne mreže Citroën.
ZMANJŠAJTE EMISIJE CO2
Polnilna hibridna tehnologija prikazuje raven emisij CO2 32g / km* (po WLTP). Med vožnjo v 100% električnem načinu vaš hibrid ne oddaja nobenih emisij CO2.
VSAKODNEVNI PRIHRANKI
Priključnohibridni pogonski sklop vam omogoča, da si z vsakodnevnim polnjenjem znatno razdelite stroške goriva na svojih potovanjih.
PORABA GORIVA VAŠEGA HIBRIDNEGA AVTOMOBILA
S povprečno porabo 1,4 L / 100 km* (po WLTP) vam hibridni avtomobil zagotavlja znatne prihranke pri porabi v primerjavi s toplotno različico.
KO ZAVIRATE, POLNITE
Vaš hibrid se delno napolni, ko zavirate ali upočasnite. Tako si povrnete avtonomijo, ne da bi o tem razmišljali. /* Doseg in poraba sta odvisna od opreme vozila, pogojev vožnje in načina vožnje.

3 NAČINI VOŽNJE ZA VAŠE UDOBJE

ELEKTRIČNI NAČIN

Izkoristite vse prednosti vožnje v100% električnem načinu: tiha vožnja, brez izpustov CO2. Ta način, idealen za mesto, se privzeto aktivira, ko zaženete svoje vozilo.

HIBRIDNI NAČIN

Pustite se vodit: glede na vaš slog vožnje in karakteristiko poti, po kateri vozite, vozilo preklaplja med električnim in termičnim načinom. Vaš hibrid se prilagaja in tako zagotavlja optimalno porabo električne energije.

ŠPORTNI NAČIN

Izkoristite vse prednosti termičenga pogona, ki mu pomaga električna energija. Pospešek, zaviranje: udobno se namestite v svojem priključnem hibridu in uživate!

NAČIN UDOBJE

Novi Citroën C5 X Plug-in Hybrid poleg električnih, hibridnih in športnih načinov vožnje koristi tudi način Comfort. Nudi dodatno mehkobo in prilagodljivost zaradi aktivnega vzmetenja Citroën Advanced Comfort®.

VSAKODNEVNO POLNJENJE VAŠEGA HIBRIDA: NIČ NE MORE BITI PREPROSTEJŠE

  • POLNJENJE NA DOMU

Ne glede na to, ali živite v samostojni hiši ali v večstanovanjski zgradbi, je postavitev posebne instalacije za vaše vozilo povsem enostavna.

  • POLNJENJE NA JAVNEM PRIKLJUČKU

Med vožnjo boste povsem enostavno našli vse več rešitev za polnjenje v neposredni bližini službe ali vsakodnevnih dejavnosti. 

  • POLNJENJE NA POTI

Na vseh glavnih evropskih cestah so vam na voljo polnilne postaje, do katerih lahko dostopite v sklopu svojega načrta poti.

STORITVE ZA LAŽJO VOŽNJO S HIBRIDOM

  • ONE CHARGE ali GREMO NA ELEKTRIKO: Poiščite združljive polnilne postaje za svoje hibridno vozilo kjer koli v Sloveniji.
 
  • MY CITROËN: Nadzirajte polnjenje in prilagodite temperaturo vozila neposredno prek aplikacije MyCitroën.

 

 
 
 

NOVI CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID

Brez nobenih kompromisov! Ohranil je vse adute SUV-ja z motorjem na notranje zgorevanje, s katerim bo potešil vaše želje po avanturah, in hkrati tudi prednosti električnega pogona za vaše vsakodnevne poti.

 

Zahvaljujoč pravemu koncentratu tehnologij, kateremu se pridružuje še električni pogon, je novi priključni hibridni SUV sinonim za zmogljivost, udobje in prihranke!

NOVI ČLAN MED HIBRIDNIMI VOZILI : C5 X HYBRID

Poleg bencinske različice je CITROËN C5 X na voljo tudi s priključnim hibridnim pogonom, ki je primeren za vsakodnevne, krajše poti in priložnostna daljša potovanja, brez omejitev in v popolni svobodi. C5 X Plug-in Hybrid predstavlja tehnološko in sodobno električno mobilnost, ki služi udobju in vsestranskosti uporabe: mobilnost v razredu ë-Comfort. 

Novi CITROËN C5 X Hybrid je primeren za večino vsakodnevnih potovanj. V popolnoma električnem načinu ponuja: doseg do 55 km (odvisno od dodatne opreme vozila in trenutnih pogojev uporabe)  in izjemno neslišno vožnjo do 135 km / h.