Ogled vsebine
Dodatna oprema Citroën

OPREMITE SVOJEGA CITROËNA

Čestitamo! Postali ste ponosni lastnik Citroëna, vendar bi ga želeli še bolj prilagoditi svojim potrebam. To sploh ni nobena težava. Citroën vam ponuja številno dodatno opremo, ki jo lahko izberete glede na svoje potrebe. Oglejte si tudi izbor povezljivih storitev, s katerimi lahko še bolje izkoristite svoje poti. Pri vzdrževanju svojega vozila pa ne pozabite na dele, ki jih uporabljajo v mreži Citroën.

PRILAGOJENA DODATNA OPREMA

Izpopolnite potniški prostor in povečajte prevozne zmogljivosti svojega Citroëna s širokim naborom dodatne opreme. Ali med počitnicami potrebujete strešni kovček? Kaj pa strešne prtljažne drogove, kamor ga boste pritrdili?  Podobo notranjosti lahko uredite po svojem okusu z novimi preprogami, novo multimedijsko dodatno opremo ali domiselnimi odlagalnimi mesti za prtljažnik, da se boste lahko brezskrbno podali na pustolovščino. Izbirajte med več kot 2500 kataloškimi številkami, ki so bile zasnovane posebej za vaš model vozila. Z nekaj kliki poiščite tisto, kar želite in vozilo opremite povsem po lastnem okusu.

POVEZLJIVE STORITVE

Z multimedijskimi storitvami Citroën bodo vaše poti bolj enostavne.

Za navigacijo uporabljajte Citroën Connect Nav na sredinskem zaslonu.

Izkoristite tudi Citroën Connect Play, s katerim lahko pametni telefon uporabljate prek zaslona na dotik.

In nenazadnje, zagotovite si varnost s sistemom Citroën Connect Box, prek katerega lahko po zaslugi geolokalizacije v primeru nesreče pokličete pomoč 24 ur na dan, vse dni v tednu.

V aplikaciji My Citroën lahko dostopite do informacij o vozilu in izkoristite prednosti spremljanja vzdrževanja vašega vozila po meri. Za nekatere modele znamke je ekskluzivno na voljo tudi kamera ConnectedCAM Citroën z visoko ločljivostjo, ki posname najbolj zanimive trenutke vaših potovanj.

NADOMESTNI DELI

Citroën vam za vzdrževanje vašega vozila ponuja bogat izbor rezervnih delov. Odločite se za originalne dele Citroën, ki imajo iste tehnične specifikacije kot deli, ki so bili v vozilo vgrajeni med proizvodnjo. Znamka Citroën se prilagaja tudi vašim finančnim zmožnostim in starosti vozila, zato vam ponuja več kot 12.000 rezervnih delov za vse znamke Eurorepar. Poleg tega pa je možno posamične rezervne dele tudi tovarniško obnoviti in jim omogočiti še eno življenjsko dobo. Na ta način boste pripomogli k varstvu okolja.