Ogled vsebine
Strokovno znanje

STOLETNO STROKOVNO ZNANJE 

Citroën se že več kot 100 let zavzema, da bi vam ponudil najboljše strokovno znanje iz avtomobilske industrije. Predani strokovnjaki naše mreže vam nudijo storitve za vse vaše potrebe, vključno z rezervnimi deli in delavniškim delom.  Znamka je za vas pripravila tudi posebno ponudbo, prilagojeno rezervnim delom, ki jih v mreži Citroën uporabljajo za vzdrževanje vašega vozila. 

STROKOVNO ZNANJE ZNAMKE CITRÖEN

PRILAGOJENE SERVISNE STORITVE

Strokovnjaki iz Citroënove mreže poznajo naša vozila do najmanjše podrobnosti, zato ste lahko prepričani, da bodo v delavnicah znamke Citroën najbolje poskrbeli za vzdrževanje vašega vozila. Izkoristite prednosti programa servisnih pregledov po najbolj ugodni ceni in si zagotovite zares varno vožnjo. Citroënovi strokovnjaki vam bodo glede na starost vašega vozila predlagali paketne servisne storitve, ki so usklajene z vašimi potrebami.

 

VZDRŽEVANJE Z ORIGINALNIMI NADOMESTNIMI DELI

V storitev so vključeni originalni rezervni deli Citroën. Poleg tega, da vam želi znamka Citroën zagotoviti brezskrbne in nemotene izkušnje med servisnim pregledom vašega vozila, vam tudi zagotavlja, da imajo vgrajeni rezervni deli enako kakovost, zanesljivost in življenjsko dobo kot tisti, ki so bili v vašem vozilu vgrajeni, ko je zapeljalo iz tovarne. Pridobite celovito ponudbo, ki zajema stroške dela in originalnih rezervnih delov z enoletno garancijo.

VZDRŽEVANJE Z NADOMESTNIMI DELI EUROREPAR

Če je vaše vozilo starejše od treh let, vas bo morda zanimalo servisiranje po nižji ceni. Izkoristite paketne storitve Citroën Eurorepar, v katere so zajeti rezervni deli za več znamk, ki so jih izbrali in potrdili Citroënovi inženirji za vozila starejša od 3 let in ter so cenovno ugodnejši. Upoštevajte, da za rezervne dele Eurorepar velja 1-letna garancija v celotni mreži pooblaščenih serviserjev Citroën.

ŠIROK IZBOR NADOMESTNIH DELOV

IZBOR NADOMESTNIH DELOV

Mreža Citroën vam ponuja širok izbor rezervnih delov za vaše vozilo.
Naši strokovnjaki upoštevajo vaše zahteve in posebej za vas izberejo najbolj ugodno cenovno rešitev med rezervnimi deli, deli za več znamk, rabljenimi deli ali celo popravilo materiala. 

ORIGINALNI REZERVNI DELI

Bodite tako zahtevni glede vzdrževanja vašega Citroëna, kot ste bili ob nakupu: izberite originalne rezervne dele, ki so bili zasnovani v fazi razvoja vašega vozila. Originalne rezervne dele Citroën so preizkusili strokovnjaki (zanesljivost, odpornost, vzdržljivost in čisto posebne preizkušnje za dotične rezervne dele, kot so na primer testna trčenja) in ustrezajo enakim tehničnim predpisom, kot veljajo med proizvodnjo vozil. Na pot se boste lahko odpravili brez skrbi!
Ti deli se dobavljajo v celotno mrežo Citroën po celem svetu.

NADOMESTNI DELI ZA VEČ ZNAMK

Za svojega Citroëna lahko nabavite tudi cenejše rezervne dele. Rezervni deli za več znamk Eurorepar, ki so jih preverili naši strokovnjaki in imajo 2-letno garancijo, znižajo stroške vzdrževanja vozil, ki so starejša od 4  let in jih ponujajo vsi pooblaščeni serviserji. Na voljo je celovit izbor 12.000 kataloških številk rezervnih delov.

OBNOVLJENI NADOMESTNI DELI

Omogočite rezervnim delom (vključno z motorjem!) še eno življenjsko dobo in s tem prispevajte k varstvu okolja: to vam omogočajo tovarniško obnovljeni rezervni deli. Rabljene dele, ki jih odstranijo serviserji, obnovijo po izjemno strogem postopku prenove, v sklopu katerega so upoštevane enake zahteve kot pri originalnih rezervnih delih.
Citroën vam ponuja širok izbor obnovljenih, popravljenih ali rabljenih rezervnih delov s pridobljeno garancijo. 

RABLJENI NADOMESTNI DELI

Za znižanje stroškov vzdrževanja vam lahko vaša servisna delavnica sestavi ponudbo, ki temelji na rabljenih delih. Za rezervne dele lahko plačate do 50 % manj v primerjavi z novimi deli! Odločite se za kakovostno popravilo po nižji ceni. Dele so izbrali naši partnerji za obnovo delov, imajo pridobljen certifikat o brezhibnem stanju in so pripravljeni za ponovno uporabo v vašem vozilu.

NADOMESTNI DELI IZ KROŽNEGA GOSPODARSTVA

Citroën ponuja nabor delov  SUSTAINera za vzdrževanje vašega vozila z namenom zmanjšanja ogljičnega odtisa in zmanjšanja odpadkov pri vzdrževanju avtomobila. Zato smo vzpostavili strategijo, ki temelji na 4 R:

  • Reman (obnovljeni deli) ;
  • Repair (popravljeni deli) ;
  • Reuse (ponovna uporaba delo) ;
  • Recycle (recikliranje).

 

DODATNA OPREMA  CITROËN

Svojega Citroën opremite glede na vaše potrebe s širokim izborom dodatne opreme. Na voljo vam je več kot 2500 kataloških številk, med katerimi so rešitve za prevoz (strešni kovčki, vlečne kljuke...) ter oprema za varnost in udobje. Dodatno opremo najdete v mreži ali neposredno na spletnem mestu v našem butiku dodatne opreme.

REZERVNO KOLO

REZERVNO KOLO POSTAJA DEL DODATNE OPREME

Rezervno kolo je odslej na voljo med dodatno opremo. Če želite z njim opremiti svoje vozilo, vam Citroën ponuja paket za rezervno kolo po ceni, v katero so všteti rezervni deli in stroški dela.
Pri nekaterih vozilih, kot je na primer novi Citroën C3, morate že ob nakupu vozila izbrati opcijo Predoprema, da bo možno vaše vozilo opremiti z rezervnim kolesom

KATERE PNEVMATIKE IZBRATI PO PREDRTJU?

Na področju tehnologije pnevmatik nenehno odkrivajo nove inovacije in vnašajo rešitve, s katerimi bi se težave zaradi predrtja povsem odpravile.
Danes so že na voljo pnevmatike s tehnologijama RUNFLAT in SEALANT, ki voznikom zagotavljajo varnost in praktično rabo.