PREUSMERITEV SEKUND

CITROËN FINANCIRANJE

Finančne rešitve za fizične in pravne osebe

CITROËN FINANCIRANJE vam pri nakupu novih in rabljenih osebnih ter tudi drugih vozil Citroën ponuja široko paleto finančnih produktov.

Izbirate lahko med različnimi vrstami finančnih lizingov ter kreditov po ugodnih pogojih.

Poleg finančnih produktov pa vam Citroën Financiranje omogoča tudi sklenitev avtomobilskih zavarovanj po izredno ugodnih pogojih in možnost sklenitve drugih oblik zavarovanj s katerimi boste lahko brezskrbno uživali v vožnji z vašim novim vozilom.

FINANČNI LIZING

lizing_1500x646_2

Finančni lizing je priljubljena oblika financiranja nakupa novih in rabljenih vozil. Sklenitev lizing pogodbe je za razliko od kreditne enostavnejša, poleg nižjih stroškov povezanih s sklenitvijo pa se zahteva tudi manj dokumentov. 

AVTOMOBILSKI KREDIT

kredit_1500x646

Avtomobilski kredit predstavlja klasično obliko nakupa vozila, pri kateri ob podpisu pogodbe postanete tako pravni kot ekonomski lastnik vozila.

POSLOVNI NAJEM

operativni_1500x646

Operativni lizing oziroma poslovni najem vozila je sodobna oblika financiranja, pri kateri plačujete le uporabo vozila. V ospredju je torej uporaba vozila in ne lastništvo, saj dejansko vozilo plačujete le za čas uporabe.

PAKETNO FINANCIRANJE

akcije_financiranje_1500x646

Citroën Financiranje vam ponuja različne možnosti paketnega financiranja, kjer lahko v financiranje vključite tudi storitve, ki so neposredno povezane z uporabo in vzdrževanjem vozila.

Citroën Financiranje temelji na dolgoročnem sodelovanju s strankami in medsebojnem zaupanju. S takšnim poslanstvom je neločljivo povezana storitev finančnega svetovanja, ki vam omogoča, da se lahko v najprimernejšem trenutku odločite za nakup vozila Citroën ter si zanj priskrbite najustreznejši način financiranja. V kolikor imate ob nakupu vozila Citroën dodatna vprašanja se lahko posvetujete tudi z našimi strokovnjaki.

Dodatne informacije o naši celostni finančni ponudbi za nakup vozil so vam na voljo pri pooblaščenih prodajalcih.

financiranje_200x141
Top