PREUSMERITEV SEKUND

GLAVNE PREDNOSTI PRIKLJUČNEGA HIBRIDA

  • NESLIŠNO URBANO VOZILO
  • ELEKTRIKA ZA VSAK DAN, BENCIN, KO GA POTREBUJETE
  • ELEKTRIČNI DOSEG DO 55 KM
  • POSPEŠENO POLNJENJE V MANJ KOT 2 URAH
  • ČASOVNIK ZAMIK POLNJENJA
  • GARANCIJA NA BATERIJO DO 8 LET ALI 160.000 KM

 

hybrid_bnew
lev_hybrid_635x300

IZKUSITE Ë-UDOBJE

Izkoristite prednosti vzmetenja s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki, sedežev Citroën Advanced Comfort® in vseh tehnologij za pomoč pri vožnji Citroën.

Vsemu naštetemu dodajte še nične vibracije, neslišno električno energijo in povsem enostavno rabo. Znašli se boste v kapsuli udobja in brezskrbnosti, s katero se ne more čisto nič primerjati.

635x300-Hybrid-Perf.333200

NAJBOLJŠE LASTNOSTI ELEKTRIKE IN NOTRANJEGA ZGOREVANJA

NAJBOLJŠE LASTNOSTI ELEKTRIKE IN NOTRANJEGA ZGOREVANJA

 

V 100-odstotno električnem načinu pogona lahko izkoristite večjo zmogljivost, nemudoma razpoložljiv navor in naglo pospešujete brez povzročanja hrupa.

Ko pa si boste zaželeli avanturističnega pobega v neznano, bo krmiljenje povsem enostavno prevzel motor na notranje zgorevanje.

LEV_IZKUSNJE

STROKOVNA POMOČ PRI PRIKLJUČNEM HIBRIDU

Čeprav je vaš Citroën plug-in hibrid bolj tehnološko dovršeno kot termično vozilo, se frekvenca njegovega vzdrževanja ne spreminja.
Vzdrževanje priključnega hibrida zaupajte posebej usposobljenim strokovnjakom iz celotne mreže Citroën.

ŠE VEČ ZMOGLJIVOSTI ZA VAŠE UDOBJE

Električni motor, ki deluje v povezavi z motorjem na notranje zgorevanje, vam zagotavlja tekočo vožnjo, skupno moč v višini 225 konjskih sil in takojšnje pospeške.

Citroen-C5-Aircross-Hybride-Rechargeable-Chaine-de-Traction-1500x470
Citroen-C5-Aircross-Hybride-Rechargeable-Chaine-de-Traction-1500x470

Novi C5 Aircross Hybrid se vam predstavlja

Brez nobenih kompromisov! Ohranil je vse adute SUV-ja z motorjem na notranje zgorevanje, s katerim bo potešil vaše želje po avanturah, in hkrati tudi prednosti električnega pogona za vaše vsakodnevne poti.

Zahvaljujoč pravemu koncentratu tehnologij, kateremu se pridružuje še električni pogon, je novi priključni hibridni SUV sinonim za zmogljivost, udobje in prihranke!

Citroen-C5-Aircross-Style-1500x600

Spoznajte novega člana med hibridnimi vozili : C5 X Hybrid

Poleg bencinske različice je CITROËN C5 X na voljo tudi s priključnim hibridnim pogonom, ki je primeren za vsakodnevne, krajše poti in priložnostna daljša potovanja, brez omejitev in v popolni svobodi. C5 X Plug-in Hybrid predstavlja tehnološko in sodobno električno mobilnost, ki služi udobju in vsestranskosti uporabe: mobilnost v razredu ë-Comfort. 

Novi CITROËN C5 X Hybrid je primeren za večino vsakodnevnih potovanj. V popolnoma električnem načinu ponuja: doseg do 55 km (odvisno od dodatne opreme vozila in trenutnih pogojev uporabe)  in izjemno neslišno vožnjo do 135 km / h.

Actualite-C5XHybrid
C5X_500X500

KO ZAVIRATE, POLNITE

Vaš hibrid se delno napolni, ko zavirate ali upočasnite. Tako si povrnete avtonomijo, ne da bi o tem razmišljali.ZMANJŠAJTE EMISIJE CO2

Polnilna hibridna tehnologija prikazuje raven emisij CO2 32g / km* (po WLTP). Med vožnjo v 100% električnem načinu vaš hibrid ne oddaja nobenih emisij CO2.PORABA GORIVA VAŠEGA HIBRIDNEGA AVTOMOBILA
 
S povprečno porabo 1,4 L / 100 km* (po WLTP) vam hibridni avtomobil zagotavlja znatne prihranke pri porabi v primerjavi s toplotno različico.

* Doseg in poraba sta odvisna od opreme vozila, pogojev vožnje in načina vožnje.

3 NAČINI VOŽNJE ZA VAŠE UDOBJE

MODE1

ELEKTRIČNI NAČIN

Izkoristite vse prednosti vožnje v100% električnem načinu: tiha vožnja, brez izpustov CO2. Ta način, idealen za mesto, se privzeto aktivira, ko zaženete svoje vozilo.

MODE2

HIBRIDNI NAČIN

Pustite se vodit: glede na vaš slog vožnje in karakteristiko poti, po kateri vozite, vozilo preklaplja med električnim in termičnim načinom. Vaš hibrid se prilagaja in tako zagotavlja optimalno porabo električne energije.

MODE3

ŠPORTNI NAČIN

Izkoristite vse prednosti termičenga pogona, ki mu pomaga električna energija. Pospešek, zaviranje: udobno se namestite v svojem priključnem hibridu in uživate!

NAČIN UDOBJE

Novi Citroën C5 X Plug-in Hybrid poleg električnih, hibridnih in športnih načinov vožnje koristi tudi način Comfort. Nudi dodatno mehkobo in prilagodljivost zaradi aktivnega vzmetenja Citroën Advanced Comfort®.

C5X_CONFORT_1500X600

Vsakodnevno polnjenje vašega hibrida: nič ne more biti preprostejše

lev_polnjenje_c5air_747x400

POLNJENJE NA DOMU

 

Ne glede na to, ali živite v samostojni hiši ali v večstanovanjski zgradbi, je postavitev posebne instalacije za vaše vozilo povsem enostavna.

lev_polnjenje_c5x_747x400

POLNJENJE NA JAVNEM PRIKLJUČKU

 

Med vožnjo boste povsem enostavno našli vse več rešitev za polnjenje v neposredni bližini službe ali vsakodnevnih dejavnosti. Oglejte si naše posebne storitve, ki vas bodo spremljale na poti.

lev_polnjenje_c5air_2_747x400

POLNJENJE NA POTI

 

Na vseh glavnih evropskih cestah so vam na voljo polnilne postaje, do katerih lahko dostopite v sklopu svojega načrta poti. Avtocestno omrežje polnilnih priključkov se nenehno širi, zato se lahko z električnim vozilom ob koncu tedna prepustite svojim nenadnim željam.

SIMULACIJA DOSEGA

Izračunajte doseg vašega priključno-hibridnega vozila glede na vaš stil vožnje, hitrost, uporabo klimatske naprave in zunanjo temperaturo.

SIMULACIJA DOSEGA

Izračunajte doseg vašega priključno-hibridnega vozila glede na vaš stil vožnje, hitrost, uporabo klimatske naprave in zunanjo temperaturo.

ČAS POLNJENJA

Simulirajte čas polnjenja vašega priključno-hibridnega vozila v skladu z različnimi razpoložljivimi načini polnjenja.

Top