PREUSMERITEV SEKUND

Priključni hibrid Citroën

el_javne

a

E_UDOBJE

IZKUSITE Ë-UDOBJE

Izkoristite prednosti vzmetenja s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki, sedežev Citroën Advanced Comfort® in vseh tehnologij za pomoč pri vožnji Citroën.

Vsemu naštetemu dodajte še nične vibracije, neslišno električno energijo in povsem enostavno rabo. Znašli se boste v kapsuli udobja in brezskrbnosti, s katero se ne more čisto nič primerjati.

UDOBJE3

NAJBOLJŠE LASTNOSTI ELEKTRIKE IN NOTRANJEGA ZGOREVANJA

V 100-odstotno električnem načinu pogona lahko izkoristite večjo zmogljivost, nemudoma razpoložljiv navor in naglo pospešujete brez povzročanja hrupa.

Ko pa si boste zaželeli avanturističnega pobega v neznano, bo krmiljenje povsem enostavno prevzel motor na notranje zgorevanje.

E-UDOBJE2

STROKOVNA POMOČ PRI PRIKLJUČNEM HIBRIDU

Čeprav je vaš Citroën plug-in hibrid bolj tehnološko dovršeno kot termično vozilo, se frekvenca njegovega vzdrževanja ne spreminja.
Vzdrževanje priključnega hibrida zaupajte posebej usposobljenim strokovnjakom iz celotne mreže Citroën.

SUV C5 Aircross Hybrid se vam predstavlja

Brez nobenih kompromisov! Ohranil je vse adute SUV-ja z motorjem na notranje zgorevanje, s katerim bo potešil vaše želje po avanturah, in hkrati tudi prednosti električnega pogona za vaše vsakodnevne poti.

Zahvaljujoč pravemu koncentratu tehnologij, kateremu se pridružuje še električni pogon, je novi priključni hibridni SUV sinonim za zmogljivost, udobje in prihranke!

el_c5air

ŠE VEČ ZMOGLJIVOSTI ZA VAŠE UDOBJE

Električni motor, ki deluje v povezavi z motorjem na notranje zgorevanje, vam zagotavlja tekočo vožnjo, skupno moč v višini 225 konjskih sil in takojšnje pospeške.

DRAD_C5AIR
DRAD_C5AIR
lev-nicemisij

KO ZAVIRATE, POLNITE

Vaš hibrid se delno napolni, ko zavirate ali upočasnite. Tako si povrnete avtonomijo, ne da bi o tem razmišljali.ZMANJŠAJTE EMISIJE CO2

Polnilna hibridna tehnologija prikazuje raven emisij CO2 32g / km* (po WLTP). Med vožnjo v 100% električnem načinu vaš hibrid ne oddaja nobenih emisij CO2.PORABA GORIVA VAŠEGA HIBRIDNEGA AVTOMOBILA
 
S povprečno porabo 1,4 L / 100 km* (po WLTP) vam hibridni avtomobil zagotavlja znatne prihranke pri porabi v primerjavi s toplotno različico.

* Doseg in poraba sta odvisna od opreme vozila, pogojev vožnje in načina vožnje.

3 NAČINI VOŽNJE ZA VAŠE UDOBJE

MODE1

ELEKTRIČNI NAČIN

Izkoristite vse prednosti vožnje v100% električnem načinu: tiha vožnja, brez izpustov CO2. Ta način, idealen za mesto, se privzeto aktivira, ko zaženete svoje vozilo.

MODE2

HIBRIDNI NAČIN

Pustite se vodit: glede na vaš slog vožnje in karakteristiko poti, po kateri vozite, vozilo preklaplja med električnim in termičnim načinom. Vaš hibrid se prilagaja in tako zagotavlja optimalno porabo električne energije.

MODE3

ŠPORTNI NAČIN

Izkoristite vse prednosti termičenga pogona, ki mu pomaga električna energija. Pospešek, zaviranje: udobno se namestite v svojem priključnem hibridu in uživate!

Polnjenje in doseg

Medtem ko udobno sedite v svojem fotelju, lahko upravljate doseg, polnjenje in predhodno toplotno klimatiziranje svojega vozila.

polnjenje1
POLNJENJE NA DOMU

Ne glede na to, ali živite v samostojni hiši ali v večstanovanjski zgradbi, je postavitev posebne instalacije za vaše vozilo povsem enostavna.

polnjenje2
POLNJENJE NA JAVNEM PRIKLJUČKU


Med vožnjo boste povsem enostavno našli vse več rešitev za polnjenje v neposredni bližini službe ali vsakodnevnih dejavnosti. Oglejte si naše posebne storitve, ki vas bodo spremljale na poti.

polnjenje3
POLNJENJE NA POTI

Na vseh glavnih evropskih cestah so vam na voljo polnilne postaje, do katerih lahko dostopite v sklopu svojega načrta poti. Avtocestno omrežje polnilnih priključkov se nenehno širi, zato se lahko z električnim vozilom ob koncu tedna prepustite svojim nenadnim željam.

Top