PREUSMERITEV SEKUND

CELOTNA DRUŽINA JUMPY NA VOLJO Z DIZELSKIM ALI 100% ELEKTRIČNIM POGONOM

Citroën ë-Jumpy in Citroën ë- Jumpy  100% ëlectric ponujata enako modularnost, notranji prostor, nosilnost in sisteme pomoči pri vožnji. Citroën ë-Jumpy kmalu na voljo tudi v treh dolžinah, kar je idealno za vožnjo v vse pogostejših conah z nizkimi emisijami. Na vas je, da iz te celotne ponudbe izberete vozilo, ki ustreza vaši dejavnosti.

KOT V PISARNI
KOT V PISARNI

Funkcionalen, praktičen in prilagodljiv do popolnosti, da bi zadovoljil potrebam vašega posla... Citroën Jumpy je pravi oslon na vseh vaših službenih poteh. ... Dobrodošli v vaši vozeči pisarni!

VSAKEMU SVOJE MESTO
VSAKEMU SVOJE MESTO

CITROËN Jumpy ima veliko prostora za shranjevanje porazdeljeno v prostoru za potnike: predal z 12V vtičnico, jack priključkom in USB (odvisno od verzije), velik prostor za shranjevanje pod sovoznikovim sedežem, držalo za kozarec na obeh straneh armaturne plošče... Za delo v popolnem miru!

UDOBJE V VOŽNJI
UDOBJE V VOŽNJI

Citroën Jumpy ima ojačano sprednjo os  in nove zadnje preme. Lahko pa vozilo predelate tudi v 4x4 (predelave podjetja DANGEL) .... Uživajte v udobju med vožnjo na najvišji ravni, ne glede na stanje na cesti!

SPOZNAJTE JUMPYJA

Nova generacija vozil Jumpy je pridobila optimizirano arhitekturno zgradbo za še več uporabnih funkcij, udobja in varnosti. Dizajn Citroëna Jumpy izhaja iz kroga osebnih vozil in sveta športnih terencev. Njegov stil je prečiščen, neagresiven in  zbuja spoštovanje zaradi velike mere varnosti in vzdržljivosti. Kaj pa njegov značaj? Energičen in hkrati pomirjujoč! Na prednjem delu se razteza kratek in vodoraven pokrov motornega prostora, ki ga podpirata široka optična bloka, umeščena precej visoko, kar daje občutek nadvlade nad cesto. Vozilo ima vgrajene tehnologije za pomoč pri vožnji najnovejše generacije in motorje, s katerimi postane idealni partner "vsakodnevnih junakov". Citroën Jumpyja, ki je na voljo v treh dolžinah in opremljen z bočnimi drsnimi vrati s prostoročnim upravljanjem (za doplačilo), spoznajte v nadaljevanju.

 

597x597_Polyvalence_Nouveau_Jumpy.jpg

UPORABNA ARHITEKTURA

Učinkovita arhitekturna zgradba Citroëna Jumpyja se prilagaja najrazličnejšim potrebam, da vselej zagotavlja funkcionalnost, praktičnost in ergonomijo. Modularna konstrukcijska osnova zadnje generacije, ki je bila zanj posebej ojačena, je izšla iz platforme vozila C4 Picasso. Ponuja do 1400 kg dovoljene obremenitve, 6,6 m3 nakladalne prostornine in do 2,5 ton mase priklopnega vozila. Rezultat modularne zasnove sta tudi dve različni medosni razdalji (2,92 m in 3,27 m) ter dva zadnja previsa (0,80 m in 1,15 m), ki so v raznih kombinacijah na voljo za tri dolžine.
Jumpy-CityVan-2019

3 DOLŽINE, 1 VEČNAMENSKOST

Citroën Jumpy je na voljo v treh dolžinah. Poleg dolžin M (4,95 m) in XL (5,30 m), ki sodita med najbolj iskane modele na trgu, to gospodarsko vozilo ponuja še eno inovativno izvedenko z zgolj 4,60 m dolžine, ki je kompaktna in hkrati praktična. Tako kot drugi dve dolžini M in XL, tudi izvedenka XS ponuja 1400 kg dovoljene obremenitve. Očitno so najboljši kombiji najkrajši, kajne?


Jumpy Rouge de dos hauteur 1,90

1m90 VIŠINE, ZA DOSTOP DO PARKIRNIH GARAŽ

Odlično se znajde v najrazličnejših situacijah! Izvedenki XS in M  Jumpyja, ki v višino merita zgolj 1,90 m, povsem brez težav zapeljeta v čisto vsa parkirišča, kamor vozila tega segmenta težko dostopijo. Odslej vam ne bo več treba nekajkrat zapeljati okoli uličnega bloka, ker bi bil uvoz v parkirišče prenizek. Prihranili boste na času, saj boste lahko vozilo parkirali v neposredni bližini svojih strank

(izvedenka XL: 1,93 m)


UDOBJE & MODULARNOST

Jumpy Confort de Conduite

Citroënovo udobje, vam je na uslugo! Najsibodi v notranjosti z oblazinjenjem sedežev in armaturne plošče ali pa izven vozila z udobjem pri vožnji.  Citroën Jumpy vas bo spremljal pri poklicnih opravilih, hkrati pa vam bo nudil funkcije, ki so značilne za osebna vozila. Vsako pot boste lahko učinkovito zaključili in jo opravili povsem brezskrbno.

MODUWORK: POVEČANA MODULARNOST

jumpy_moduwork

Po zaslugi posebne pregrade in modularnega sedeža stranskega sopotnika v privzdignjenem položaju Moduwork sprosti dodatno prostornino za nakladanje z ravnim podom. V kombinaciji s protidrsno mrežo na bočnem delu voznikovega sedeža lahko z Moduworkom podaljšamo dolžino tovornega prostora za 1,16 m (do 4 m uporabne dolžine pri izvedenki XL).

Poleg tega nam Moduwork omogoča predelati potniški prostor novega Jumpyja v pravo pisarno na kolesih. Sredinski naslon za roke je namreč možno znižati, pri čemer pridobimo vrtljivo mizico z elastičnim in oprijemljivim trakom za pridržanje raznih predmetov (osebni računalnik, tablica itd.). Poleg tega so med dodatno opremo na voljo še posebni nosilci za pametni telefon in tablico.

BOČNA DRSNA VRATA S PROSTOROČNIM UPRAVLJANJEM

Imate polne roke? Ni problema … funkcija za prostoročno upravljanje (za doplačilo) omogoča odpiranje in zapiranje bočnih vrat brez kakršnegakoli dotika, kar je prava ekskluzivnost tega avtomobilskega segmenta . Z nogo se moramo zgolj enkrat dotakniti vogala zadnjega odbijača, da se vozilo odklene in drsna vrata se samodejno odprejo na strani, kjer se nahajamo.

Z isto kretnjo lahko sprožimo tudi zapiranje vrat in zaklepanje vozila, ko se od njega oddaljujemo. Ta funkcija poenostavi nakladanje in razkladanje tovora, kadar imamo polne roke!

608x262_ouverture_porte_Citroen_Jumpy.jpg
jumpy_udobnavoznja

UDOBNA VOŽNJA

Ne glede na stanje cestišča Citroën Jumpy zagotavlja najvišjo stopnjo udobja med vožnjo, še posebej po zaslugi prem, ki prispevajo k natančnemu vodenju, in zelo učinkovito blaženje nepravilnosti med vožnjo. 

Jumpy_pisanra

PISARNA NA KOLESIH

Funkcionalen, praktičen in prilagodljivdo popolnosti, da bi zadovoljil potrebam vašega posla... CitroënJumpy je pravi oslon na vseh vaših službenih poteh. ... Dobrodošli v vaši vozeči pisarni!

jumpy_obloge

SUROV LES IN OBLOŽEN LES

Glede na potrebe in področja dejavnosti vsakega poklicnega uporabnika novi Jumpy ponuja za svoje furgone dve vrsti oblog: iz surovega lesa in iz obloženega lesa (s protidrsnim materialom in z zaščitnimi aluminijastimi letvicami, ki je vodotesen in ga je možno enostavno oprati). Na voljo je več kombinacij kompletov za zaščito poda v tovornem prostoru, od zaščitne obloge za pod do oblog za bočne stranice po celotni njihovi višini in oblog za blatniške koše.

 

* Glede ponudbe zaščitnih oblog se posvetujte s pooblaščenim prodajalcem Citroën.

jumpy_odlagalna

ODLAGALNA MESTA

Jumpy ima po potniškem prostoru razporejena številna odlagalna mesta, kot na primer spodnji predal za drobnarije s priključkoma Jack in 12 V, USB priključek (odvisno od izvedenke), veliko odlagalno mesto pod sedežno klopjo za sopotnika, kjer lahko shranimo čevlje ali zaščitno čelado za delovišče, nosilci za kozarce na obeh straneh armaturne plošče, zgornje sredinsko odlagalno mesto brez pokrova in dva velika predala v prednjih vratih, kamor lahko odložimo 1,5-litrsko plastenko.

UPORABNA TEHNOLOGIJA

1500x646_Techno_Citroen_Jumpy.jpg

Citroën Jumpy zagotavlja sproščeno, enostavno in povsem varno vožnjo. Poleg vsakodnevno uporabnih funkcij, kot so prostoročni dostop in zagon (ADML) ter bočna drsna vrata s prostoročnim in motoriziranim upravljanjem, Citroën Jumpy ponuja tudi tehnologije, ki poenostavijo vaše poti.

747x322_K0.jpg

TOP REAR VISION

-

Ekskluziven sistem, prek katerega kamera na zadnjem delu prikaže na 7-palčnem zaslonu na dotik rekonstruirano sliko območja za vozilom, prikazano pod kotom 180° od zgoraj. Ko se vozilo približuje oviri, sistem samodejno približa sliko območja za vozilom, da lahko bolj natančno prikaže preostalo razdaljo.

747x322_Grip_Control_Nouveau_Jumpy.jpg

GRIP CONTROL

-

Ta izpopolnjen sistem za preprečevanje spodrsavanja koles izboljša vlečno moč prednjih koles glede na vrsto podlage. Grip Control je lahko vgrajen skupaj s paketom za delovišče (večja dovoljena obremenitev, 20 mm povišano vzmetenje, zaščitna plošča pod motorjem), s čimer Jumpy pridobi še več pogonske moči za vožnjo po težkih terenih, kot so delovišča, neutrjene poti ali steze.


747x322_K0_grip_control_2.jpg

BARVNI PROSOJNI ZASLON ZA PRIKAZ PODATKOV

-

Po zaslugi te tehnologije vozniku ni treba odmakniti pogleda, saj se mu na prosojnem zaslonu v njegovem vidnem polju projicirajo vse bistvene informacije za vožnjo (trenutna in priporočena hitrost, podatki tempomata in omejevalnika hitrosti vozila, navodila navigacijskega sistema in opozorilnik na nevarnost naleta). To je velika novost za vozilo tega avtomobilskega segmenta.

VSE ZA VAŠO VARNOST

747x322_techno_Nouveau_Jumpy.jpg

Prilagodljivi tempomat

Prilagodljivi tempomat omogoča vozniku, da vozilu prepusti prilagajanje hitrosti glede na hitrost vozila, ki vozi pred njim. Sistem za samodejno nastavitev hitrosti je sposoben znižati hitrost na 20 km/h z delovanjem zgolj na pedal za plin.


747x322_Surveillance_Angle_Mort.jpg

Nadzor mrtvega kota

Sistem za nadzor mrtvega kota vas opozarja na prisotnost vozila v mrtvem kotu z oranžno svetlečo diodo v kotu vzvratnega ogledala. Sistem, ki ga sestavljajo štiri zaznavala v prednjem in zadnjem odbijaču, deluje pri hitrosti od 12 do 140 km/h.


747x322_limite_vitesse.jpg

Prepoznavanje prometnih znakov

Zares inovativen sistem deluje v povezavi s kamero, nameščeno na zgornjem delu vetrobranskega stekla. Vozniku v kateremkoli trenutku posreduje informacijo o aktualni omejitvi hitrosti v prometu. Ko sistem zazna prometni znak omejitve hitrosti, lahko z enim pritiskom na tipko sprejmete priporočeno hitrost.

747x322_techno_Nouveau_Jumpy_2.jpg

Active Safety Brake

ISistem pomaga zmanjšati telesne poškodbe potnikov z zaviranjem namesto voznika po zaslugi večfunkcijske kamere, ki je nameščena na zgornjem delu vetrobranskega stekla, v naslednjih primerih:


0-30 km/h: prepreči trčenje ob premične ali nepremične ovire ali pešce.


Pri hitrosti nad 30 km/h: zniža hitrost pred trčenjem.

JUMPY? STALNO POVEZAN

CONNECT NAV

MIRROR SCREEN

Citroën Connect Nav (odvisno od izvedenke) je novi 3D navigacijski sistem na dotik in s povezavo v realnem času, ki ga upravljamo z glasovnimi ukazi ali prek 7-palčnega zaslona na dotik. CITROËN Connect Nav deluje v povezavi s povezljivimi storitvami, kot je TomTom Traffic, ki posreduje prometne informacije v realnem času, lokacijo in cene bencinskih servisov in parkirišč in poišče lokalne interesne točke. Navdušeni boste tudi nad opcijo nevarni odseki, ki med vožnjo po cestah posreduje informacije o odsekih, kjer nastajajo prometne nesreče in o nevarnih odsekih.

SpaceTourer-ConnectNav
520x293_MirrorScreen_ConnectNav.jpg

Želite poslušati glasbo s svojega pametnega telefona ali najti pravo pot do cilja? S sistemom Mirror Screen je to povsem enostavno in intuitivno (obvezno z združljivim telefonom)! Vaše združljive aplikacije se bodo prikazale na 7-palčnem zaslonu na dotik vozila. Mirror Screen deluje v povezavi s protokoloma Apple CarPlayTM in MirrorLink®. Praktično, kajne?


 

MOTORJI

100% ËLECTRIC ALI DIZEL

JUMPY

Novi 100-odstotni električni Citroën ë-Jumpy ponuja dve baterijski moči, povezani z dvema stopnjama avtonomije:

  • 230 km po preizkusnem postopku WLTP - na voljo za izvedenke XS, M, XL, opremljene z baterijo 50 kWh,
  • 330 km po preizkusnem postopku WLTP - na voljo za izvedenki M in XL, opremljeni z baterijo 75 kWh.
  • Polnjenje na javnem priključku 100 kW: 80 % v 30 minutah pri bateriji 50 kWh in v 45 minutah pri bateriji 75 kWh

 

Garancija na baterijo velja 8 let oziroma 160.000 kilometrov pri 70 % napolnjenosti.

JUMPYFG

Citroën Jumpy ponuja motorje od 100 do 177 KM, oziroma od 75-150 kW:

  • Opremljen z dizelsko tehnologijo BlueHDi, ki zmanjšuje emisije dušikovih oksidov (NOX), hkrati pa zmanjšuje emisije CO2 in porabo goriva.
  • Nova lahka konstrukcijska osnova in učinkoviti motorji za dinamično lego na cesti, obilo udobja v vožnji in optimalne stroške uporabe
eat8

SAMODEJNI MENJALNIK EAT8

Na voljo pri dizelskem motorju BlueHDi 180 S&S, ki združuje užitek v vožnji in okoljsko učinkovitost.
Zahvaljujoč tehnologiji Quickshift zagotavlja hitre in gladke menjave prestav, ki ponujajo zelo visoko dinamiko in užitke v vožnji, tako na avtocesti kot v mestni uporabi.
Z optimizacijo hitrosti prestavljanja samodejni menjalnik EAT8 doseže nekaj najnižjih porab goriva in emisij CO2 v tej kategoriji.
Top