PREUSMERITEV SEKUND

SPOZNAJTE JUMPYJA KOMBI!

1500x646_Citroen_Jumpy_Multispace_1.jpg

Različica Jumpyja, ki je namenjena prevozu oseb, se tako kot gospodarska izvedenka ujema s Citroënovimi oblikovalskimi smernicami. Na okrasni maski opazimo podpis znamke, ki se z obeh strani dvojne puščice razteza vse do notranjosti prednjih luči. Na prednjem delu je širok odbijač samozavestnega videza, ki vsebuje črne rešetke za dovod zraka, ki izstopajo in poudarjajo robusten stil kombija Jumpy.747x322_Citroen_Jumpy_Multispace.jpg

ŠTEVILNE MOŽNOSTI ZA UREDITEV NOTRANJOSTI

.

Ob pogledu na Jumpyja z bočne strani in na njegova široka bočna drsna vrata pride do izraza nadvse prostorna notranjost in številne možnosti za ureditev notranjosti ter predelavo.

 

Vozilo, ki gre v koraku s časom, se ponaša z vzdržljivo stilsko zasnovo, da zagotavlja funkcionalnost in uporabnost, ter se predstavlja kot idealen partner poklicnih uporabnikov.

 

747x322_Citroen_Jumpy_Multispace_3.jpg

SPROŠČENA in ENOSTAVNA VOŽNJA .... Z INTERNETNO POVEZAVO!

.

Jumpy Combi vam zagotavlja sproščeno in enostavno vožnjo po zaslugi uporabnih tehnologij, s katerimi boste lahko v vsakem trenutku ostali osredotočeni na dogajanje na cesti. Na 7-palčnem zaslonu na dotik so združene vse funkcije, medijski sistem, navigacija in telefon. Po zaslugi kapacitivne tehnologije lahko zaslon upravljamo z dotikom in z njega prebiramo podatke.

747x322_Citroen_Jumpy_Multispace_2.jpg

OPTIMIZIRANA PORABA GORIVA

.

Učinkoviti dizelski motorji, s katerimi je opremljen Citroën Jumpy Combi, dosegajo zelo nizko kombinirano porabo in nizke emisije CO2, kar še zlasti velja za dizelski motor Blue HDi.

V VOZILO SPREJMITE DO DEVET OSEB!

1500x646_Citroen_Jumpy_Multispace_Inter.jpg

Jumpy kombi je na voljo v 3 dolžinah in lahko že pri izvedenki XS, ki v dolžino meri 4,60 m, v potniški prostor sprejme do 9 oseb. Namenjen je zlasti prevozu oseb, centrom za prostočasne dejavnosti in skupnostim, ki potrebujejo vozilo z maksimalnim številom sedežev in prostornino.

608x262_longueur_utile_Citroen_Jumpy_v2.jpg

3 DOLŽINE, 1 VEČNAMENSKOST

Citroën Jumpy je na voljo v treh dolžinah. Poleg dolžin M (4,95 m) in XL (5,30 m), ki sodita med najbolj iskane modele na trgu, to gospodarsko vozilo ponuja še eno inovativno izvedenko z zgolj 4,60 m dolžine, ki je kompaktna in hkrati praktična. Očitno so najboljši kombiji najkrajši, kajne?


608x262_hauteur_utile_Citroen_Jumpy.jpg

1m90 VIŠINE

Odlično se znajde v najrazličnejših situacijah! Izvedenki XS in M Jumpyja, ki v višino merita zgolj 1,90 m, povsem brez težav zapeljeta v čisto vsa parkirišča, kamor vozila tega segmenta težko dostopijo. Odslej vam ne bo več treba nekajkrat zapeljati okoli uličnega bloka, ker bi bil uvoz v parkirišče prenizek. Prihranili boste na času, saj boste lahko vozilo parkirali v neposredni bližini svojih strank

(izvedenka XL: 1,93 m)


PRIMEREN ZA VAŠO POKLICNO DEJAVNOST!

Citroën Jumpy je idealen partner poklicnih uporabnikov, ki iščejo delovni pripomoček, ki bo vsakodnevno poenostavil njihova opravila. Praktičen, moderen in funkcionalen Citroën Jumpy je namenjen široki skupini poklicnih uporabnikov . Ni pomembno, ali ste umetnik, se ukvarjate z dostavo, delate v gradbeni stroki ali imate storitveno podjetje, zagotovo boste našli Jumpyja, ki vam bo ustrezal!

1500x646_usages_Citroen_Jumpy.jpg

UPORABNA TEHNOLOGIJA

747x322_Citroen_Jumpy_Multispace_3.jpg

Citroën Jumpy zagotavlja sproščeno, enostavno in povsem varno vožnjo. Poleg vsakodnevno uporabnih funkcij, kot so prostoročni dostop in zagon (ADML) ter bočna drsna vrata s prostoročnim in motoriziranim upravljanjem, Citroën Jumpy ponuja tudi tehnologije, ki poenostavijo vaše poti.

JUMPY? STALNO POVEZAN

CONNECT NAV

MIRROR SCREEN

Citroën Connect Nav (odvisno od izvedenke) je novi 3D navigacijski sistem na dotik in s povezavo v realnem času, ki ga upravljamo z glasovnimi ukazi ali prek 7-palčnega zaslona na dotik. CITROËN Connect Nav deluje v povezavi s povezljivimi storitvami, kot je TomTom Traffic, ki posreduje prometne informacije v realnem času, lokacijo in cene bencinskih servisov in parkirišč in poišče lokalne interesne točke. Navdušeni boste tudi nad opcijo nevarni odseki, ki med vožnjo po cestah posreduje informacije o odsekih, kjer nastajajo prometne nesreče in o nevarnih odsekih.

SpaceTourer-ConnectNav
520x293_MirrorScreen_ConnectNav.jpg

Želite poslušati glasbo s svojega pametnega telefona ali najti pravo pot do cilja? S sistemom Mirror Screen je to povsem enostavno in intuitivno (obvezno z združljivim telefonom)! Vaše združljive aplikacije se bodo prikazale na 7-palčnem zaslonu na dotik vozila. Mirror Screen deluje v povezavi s protokoloma Apple CarPlayTM in MirrorLink®. Praktično, kajne?


 

VSE ZA VAŠO VARNOST

747x322_techno_Nouveau_Jumpy.jpg

Prilagodljivi tempomat

Prilagodljivi tempomat omogoča vozniku, da vozilu prepusti prilagajanje hitrosti glede na hitrost vozila, ki vozi pred njim. Sistem za samodejno nastavitev hitrosti je sposoben znižati hitrost na 20 km/h z delovanjem zgolj na pedal za plin.


747x322_Surveillance_Angle_Mort.jpg

Nadzor mrtvega kota

Sistem za nadzor mrtvega kota vas opozarja na prisotnost vozila v mrtvem kotu z oranžno svetlečo diodo v kotu vzvratnega ogledala. Sistem, ki ga sestavljajo štiri zaznavala v prednjem in zadnjem odbijaču, deluje pri hitrosti od 12 do 140 km/h.


747x322_limite_vitesse.jpg

Prepoznavanje prometnih znakov

Zares inovativen sistem deluje v povezavi s kamero, nameščeno na zgornjem delu vetrobranskega stekla. Vozniku v kateremkoli trenutku posreduje informacijo o aktualni omejitvi hitrosti v prometu. Ko sistem zazna prometni znak omejitve hitrosti, lahko z enim pritiskom na tipko sprejmete priporočeno hitrost.

747x322_Citroen_Jumpy_Multispace_2.jpg

Active Safety Brake

ISistem pomaga zmanjšati telesne poškodbe potnikov z zaviranjem namesto voznika po zaslugi večfunkcijske kamere, ki je nameščena na zgornjem delu vetrobranskega stekla, v naslednjih primerih:


0-30 km/h: prepreči trčenje ob premične ali nepremične ovire ali pešce.


Pri hitrosti nad 30 km/h: zniža hitrost pred trčenjem.

ZMERNI STROŠKI UPORABE

520x293_Jumpy_Multispace.jpg

Citroën Jumpy ponuja dizelske motorje Euro 6 iz družine BlueHDi. To je nova generacija motorjev, ki omogočajo drastično zmanjšanje emisij dušikovih oksidov (NOx) in emisij CO2 po zaslugi inovativne izpušne linije. Katalizator SCR pred filtrom trdnih delcev z aditivom je edini sistem za naknadno obdelavo izpušnih plinov, ki zmore zmanjšati emisije NOx za 90 % ter istočasno tudi emisije CO2 za 4 %.


 

Top