Ogled vsebine
Citroën C3

CITROËN C3

Mestni malček z značajem !

Spoznajte Citroëna C3, vsestransko, udobno mestno vozilo z navdihujočim videzom. Po zaslugi več kot 97 barvnih kombinacij ne bo nobeno drugo vozilo videti takšno kot je vaš C3.
-/5 0 OCENE
Ocenjeno z 0/5 pri 0 ocenah

KER JE ŽIVLJENJE LEPŠE V BARVAH

IZRAZEN VIDEZ

Moderen in kompakten prednji del Citroëna C3 prepoznamo na prvi pogled. Logotip dvojne puščice in kromana okrasna letev se raztezata vse do dnevnih luči na diode LED in s tem izpostavita širino vozila. Na spodnjem delu sta umeščena prednja LED žarometa s prenovljeno oblikovno zasnovo za tehnološko napredni "pogled".

DO 97 BARVNIH KOMBINACIJ ZUNANJOSTI

Če ste izbirčni glede barv, je Citroën C3 pravi za vas. To mestno vozilo namreč ponuja edinstvene možnosti za individualizacijo podobe z izborom 97 kombinacij zunanjosti! Če to kombinirate še s tremi dekoracijami za streho, tremi notranjimi ambienti in novimi platišči, bo vaše vozilo zares povsem unikatno.

PRAVO UDOBJE

Pri Citroënu C3 gre predvsem za dobro počutje v vozilu. Poleg sedežev Advanced Comfort ponuja tudi vzorno bivalno udobje tako na prednjih kot tudi zadnjih sedežih. Tudi njegov prtljažnik se ponaša s veliko prostornino, ki znaša 300 litrov.

PRIPOROČENA PONUDBA ZA CITROËN C3

EDINSTVEN DIZAJN

NOV PREDNJI DEL

Pod harmoničnimi linijami oblike karoserije Citroëna C3 se skriva vzdržljiva in dinamična zasnova. Visok in vodoravno umeščen pokrov motornega prostora, ki stabilno sloni na kolesih velikega premera, mu daje samozavesten videz. Bočne zaščite Airbump® varujejo karoserijo in hkrati poudarijo njen edinstven stil.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

NOVI SEDEŽI ADVANCED COMFORT

Za zagotovitev neprimerljivega splošnega udobja je bil Citroën C3 zasnovan po programu Citroën Advanced Comfort®. Mestno vozilo ima v ponudbi sedeže Advanced Comfort s širokim in udobnim sedalnim delom za še več udobja v notranjosti.

CITROËN CARE

12 SISTEMOV ZA VARNOST IN POMOČ PRI VOŽNJI

Za več varnosti in udobja v vožnji je Citroën C3 opremljen z ergonomskimi upravljalnimi stikali in intuitivnimi tehnologijami. Zanj je na voljo več inovacij s področja povezljivosti in dvanajst sistemov za pomoč pri vožnji, ki so zelo uporabni v vsakodnevnem življenju.
 
 

STORITVE POVEZLJIVOSTI

CITROËN CONNECT ASSIST*

255_Security
Asistenca in SOS sta storitvi za klic v sili in klic pomoči na cesti z lokalizacijo vozila, ki sta zaradi vaše varnosti brezplačno na voljo 24 ur na dan.

CITROËN CONNECT NAV*

257_Connect_Nav
Stanje v prometu, vremenske razmere... Citroën Connect Nav poenostavi vaše potovanje, saj združuje vse vaše storitve za navigacijo.

CITROËN CONNECT PLAY*

256_Connect_Play
Vozite varno s funkcijo Mirror Screen. Aplikacije in vsebino z vašega pametnega telefona lahko pregledujete na zaslonu na dotik vašega vozila C3.

OCENE KUPCEV O CITROËN C3

KAJ PA MENITE VI?
0 SKUPNA OCENA
POVPREČNA OCENA
-/5
0 Stranke so ocenile z {5] zvezdic
0 Stranke so ocenile z {4] zvezdic
0 Stranke so ocenile z {3] zvezdic
0 Stranke so ocenile z {2] zvezdic
0 (1) zvezdica

Citroën
Advisor

SPLOŠNI POGOJI SPLETNEGA MESTA CITROËN ADVISOR

BODITE PRVI IN ODDAJTE OCENO

OGLED VSEH OCEN
OCENE KUPCEV

0 od 0 mnenj

CITROËN C3 C-SERIES

Posebna serija

Specialna serija Citroën C-Series, ki je bila zasnovana na legendarnih barvah, posebnih materialih in tehnološko dovršeni opremi za edinstven stil in udobje, združuje čisto vse vidike nazorov znamke Citroën.

UČINKOVITI MOTORJI

BENCINSKI PURETECH

 Citroën C3 je opremljen z zmogljivimi in učinkovitimi motorji zadnje generacije, ki imajo pridobljeno homologacijo po emisijskem standardu Euro 6: 

  • bencinski motor PureTech 83 S&S BVM5,
  • bencinski motor PureTech 110 S&S BVM6.

 

Za večjo prilagodljivost za volanom je v ponudbi tudi samodejni menjalnik EAT6, ki je na voljo za:

  • bencinski motor PureTech 110 S&S EAT6.

DIZELSKI BLUEHDI

Dizelski motor ima pridobljeno homologacijo po emisijskem standardu Euro 6 in je na voljo z ročnim menjalnikom:

  • .dizelski motor BlueHDi 100 S&S BVM.

DODATNA OPREMA CITROËN C3

PRILAGOJENA VAŠIM POTREBAM

Oglejte si bogat izbor dodatne opreme, ki je na voljo za Citroëna C3. Nanj namestite strešne prtljažne drogove za prevoz materiala. Odločite se za individualizacijo podobe in za kolesa izberite nove okrasne pokrove ali pa potniški prostor okrasite z novimi preprogami.

REZERVNO KOLO ZA DOPLAČILO

Rezervno kolo je na voljo med dodatno opremo. Citroën vam ponuja paket za rezervno kolo po ceni, v katero so všteti rezervni deli in stroški dela. 

Ob nakupu vašega Citroëna C3 morate obvezno izbrati opcijo premestitve, da ga bo možno opremiti z rezervnim kolesom.