PREUSMERITEV SEKUND
1440x545_Jumpy_Coqs_Sportif-v2

CITROËN IN LE COQ SPORTIF: KREATIVNO SODELOVANJE

CITROËN nam predstavlja plod odličnega sodelovanja s kreativno in drzno francosko znamko Le Coq Sportif. Znamki sta si z navdušenjem zaželeli proslavili obletnico legendarnega modela Type H in poudariti povezavo z njegovim častivrednim naslednikom, ki je visoko cenjen zaradi svojega stila, udobja in praktičnosti. To je Citroën Jumpy. Njihovo edinstveno kreacijo si je bilo možno ogledati na avtomobilskem salonu v Birminghamu, ki je svoja vrata odprl 25. aprila letos.

 

 

SREČANJE 2 IKONSKIH FRANCOSKIH ZNAMK

1500x500_1_colone

Gene znamke Citroën je skozi celotno njeno zgodovino zaznamovala vez s človeštvom. Vozila znamke Citroën so vedno v trendu s časom in ponujajo pravi odgovor tistim, ki živijo s svojim avtomobilom zaradi njegove edinstvene identitete, modernosti, stila in udobja. To filozofijo je na svojem področju podelil z znamko Le Coq Sportif!

 

 

 

 

 

597x400_2_col_mixtejpg

2 KONCEPTA ZDRUŽUJETA 2 ZNAMKI

Type H in novi Jumpy tvorita pomembno vez v 70-letni zgodovini znamke CITROËN znotraj segmenta lahkih gospodarskih vozil. Koncepta energičnega značaja sta rezultat obširne individualizacije notranjih in zunanjih površin, ki je izpostavila barve znamke Le Coq Sportif. Njun dizajn je zamišljen kot mobilna pisarna za kolesa ter simbolizira povezavo med estetiko in funkcionalnostjo:

 • Type H zaradi svojega avtentičnega in nostalgičnega značaja ter zaradi toplih materialov;

 • Jumpy pa s svojim modernimi in prečiščenimi linijami, zasnovanimi na beli barvi in preprostosti.

  MOBILNI DELAVNICI
  V FRANCOSKIH BARVAH

  Type H in novi Jumpy sta bila predelana v mobilno delavnico za servisiranje koles. Glede na potrebe ju je možno predelati tudi v delavnico za tiskanje majic.

  En hiter vpogled v 2 konceptni vozili, ki sta po eni strani zelo dizajnerska in po drugi zelo praktična.

  Razstavna primerka, ki sta visoko funkcionalna in hkrati oblikovalsko dovršena, sta nastala kot plod združitve kreativnih energij in strokovno podkovanega znanja oblikovalskega oddelka znamke CITROËN in oblikovalskega oddelka znamke Le Coq Sportif.

  .
  597x382_2_colonnes

  TYPE H : PONOVNO OBUJEN

  Type H igra na karto avtentičnosti in nostalgije. Njegova topla in preprosta notranjost daje prednost prijetnemu vzdušju in udobju zaradi oblog v svetlem lesu, ki obdajajo delavnico in steno za orodje.

  Sedeži v potniški kabini so iz naravnega usnja čokoladne barve.
  1500x646_Superposition-v2

  JUMPY : MODEREN & IZČIŠČEN

  Novi Jumpy je ubral bolj moderno in prefinjeno struno.

  Njegova zasnova temelji na črnih oblogah, ki tvorijo kontrast s sedeži v belem usnju, ki ga krasijo tribarvni šivi v modrem, belem in rdečem odtenku.
  1500x646_Superposition-v4
  Top