PREUSMERITEV SEKUND
1440x545_Cinemascope.jpg

SpaceTourer Hyphen

X

X

Odlikuje ga živahen stil, odločnost predhodnika, koncepta Aircross, in celoten duhovni optimizem rokovske glasbene turneje. Dobrodošli v Citroën SpaceTourer Hyphen, konceptno vozilo, s 4x4 avanturističnim, živahnim in barvitim videzom!

NA VSEH TERENIH

520x293_V2_ToutTerrain.jpg

L2E

Za večji poudarek njegovih »off-road« lastnosti,pet elastičnih trakov krasi vsako pnevmatiko, kar kaže na večji oprijem. Brez težav boste prispeli na vaš glasbeni festival, celo v najbolj blatnih pogojih!

CITROËN JE POJAČAL ZVOK !

1500x646_HYPHEN-.jpg

HYPHEN HYPHEN, vam ime kaj pove? Morda. Gre za mlado pop-elektro glasbeno skupino iz Nice, ki so osvojili nagrado na francoskem Glasbenem festivalu 2016. Torej, zdaj lahko razumete, od kod neizmeren vir energije ter drzen in pop izgled konceptnega avtomobila daleč naokoli!

DUH SPACETOURERJA

L2E

Koncept avtomobila temelji na prednostih različice CITROËN SpaceTourer. Ta ohranja vse bistvene značilnosti in zmogljivosti svojega starejšega brata in ponuja zmogljivosti edinstvene za 4x4 pogon. Z dvignjenim podvozjem, SpaceTourer Hyphen ohranja vse udobje in praktičnost starejšega brata.

700x394_SpaceTourer_Hyphen.jpg

IN 1, IN 2, IN 9 SEDEŽEV !

1500x646_V2_BienEtre.jpg

Za zadnjimi drsnimi vrati se skriva ves svet : udobni in prefinjeni sedeži, dinamično vzdušje, razvestljena in barvita notranjost … 9 mest, ki jih opišemo z eno samo besedno zvezo : dobro počutje.

307x132_Jantes.jpg

19'' PLATIŠČA

Višji, v primerjavi s serijsko različico, je koncept SpaceTourer HYPHEN opremljen z 19'' aluminijastimi platišči v črni barvi v vzorcu diamanta, posebej stiliziranimi  z rdečo-oranžno obrobo.

307x132_Sangles.jpg

ARMATURNA PLOŠČA

Potniški prostor in armaturna plošča sta obložena z posebnim tekstilom, v harmoniji z barvami in konstrukcijo sedežev.

307x132_TableauDeBord.jpg

OSVEŽUJOČA NOTRANJOST

Njegova notranjost in reliefna grafika v 2D in 3D ponujata pravi nabolj energije. Vam ne preostane drugega, kot da uživate svobodo avanturizma "brez omejitev".

VEČ MOBILNOSTI

L2E

Opremljen z dizelskim motorjem BlueHDi 150 S &S in s 6-stopenjskim menjalnikom, koncept SpaceTourer HYPHEN ponuja zmogljivosti pogona 4x4, hkrati pa ohranja bistvene lastnosti in zmogljivosti SpaceTourerja.

520x293_Mobilité.jpg
Top