OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

Preverite informacije

PREUSMERITEV SEKUND

CITROËN BERLINGO

Citroën nam kot ustanovitelj segmenta vozil za prosti čas iz leta 1996 predstavlja svojega novega Berlinga, ki ohranja vse adute prejšnjih generacij poleg tega pa ponuja še več modernih funkcij. Citroën Berlingo prinaša inovativen in drzen odgovor z vidika dizajna, modularnosti in praktičnosti.

Ustanovitelj vozila za prosti čas

berlingo_1500x646

Prostoren in udoben novi Citroën Berlingo, ki nudi veliko možnosti za individualizacijo podobe, se ponaša s številnimi aduti kot na primer: izčiščeni prostor za večjo prostornino, izjemna modularnost s tremi zadnjimi in preklopnimi individualnimi sedeži, številna odlagalna mesta in večnamenska streha Modutop® najnovejše generacije ter nov izbor barv in materialov za različne kombinacije notranjosti.

DIZAJN

1430x350-New-Berlingo-Route-design.jpg

S svojim drznim in odločnim karakterjem, dinamično oblikovano karoserijo, elegantnimi Airbumps® in barvnimi detajli, je novi Citroën Berlingo vrhunsko vozilo za prosti čas.

650x500-New-Berlingo-ludospace-famille.jpg


Legendarno vozilo za prosti čas

Novi Citroën Berlingo je legenda med vozili za prosti čas. Novi Citroën Berlingo ima robustno in inovativno morfologijo. Moderen in igriv model je na voljo v dveh dolžinah: standardna izvedenka M, ki v dolžino meri 4,40 m in nova izvedenka XL, ki meri 4,75 m.

Obe karoserijski izvedenki, M in XL, omogočata prevoz od 5 do 7 potnikov.

Prednji del novega Citroëna Berlinga izstopa zaradi prepoznavnih stilskih značilnosti: višji in krajši pokrov motornega prostora, prednji del v skladu z identiteto znamke Citroën in z dvonivojskim svetlobnim podpisom ter naprej pomaknjenim vetrobranskim steklom, ki nudi več prostora in svetlobe.

Obliko karoserije nadgrajujejo nosilni drogovi strešnega prtljažnika in dizajnerski elementi Airbump®, ki poudarjajo njegov robusten videz in hkrati ščitijo karoserijo.


24 možnosti barvnih kombinacij

Novi Citroën Berlingo nudi pestro paleto barv karoserije: Sable, Aqua Green, siva Artense, siva Platinium, črna Onyx, Deep Blue, rdeča Ardent in bela Banquise.

Individualizirano podobo je možno poudariti z barvnim paketom opreme in barvnimi dodatki v beli ali oranžni barvi okoli prednjih meglenk in na bočnih letvicah.

Novi Citroën Berlingo se ponaša z dizajnersko armaturno ploščo z izčiščenimi linijami, na kateri se nahajajo številna odlagalna mesta.

Potniški prostor nudi visok položaj za vožnjo. Kombinacija notranjosti XTR je na voljo v tkanini Line Green, ki ima v predelu sedežnih naslonjal trak oranžne barve.

650x500-New-Berlingo-Sable-Perso.jpg

RAZVOJ CITROËN BERLINGA SKOZI ČAS

Novi Citroën Berlingo se je spremenil, postal večji in bolj modularen ...

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Napredno udobje za popolno brezskrbnost

VISUEL-4-K9-200-X-141

Citroën Berlingo je del programa Citroën Advanced Comfort®. Nudi optimalno kakovost vožnje, tako da se čisto vsako potovanje z njim prelevi v trenutke skupnih užitkov s potniki po zaslugi sedežev, vzmetenja in zvočne izolacije na visoki ravni.

Citroën Berlingo se ponaša z dobro osvetljenim potniškim prostorom, kar mu omogočajo velika stekla vse naokoli vozila. Še več svetlobe lahko zagotovi panoramska steklena streha, ki jo je možno zastreti z električnim senčnikom.

Domiselna odlagalna mesta in prostor za vse potnike

PHOTO 5 OK 200 X 141

Citroën Berlingo, ki je praktičen navznoter in navzven, nudi potnikom prvovrstne možnosti za dostop prek bočnih drsnih vrat na obeh straneh in prtljažnih vrat z dvižnim steklom.

Citroën Berlingo nudi velikodušno prostornost in referenčno modularnost po zaslugi preklopnih sedežev. Prostornina prtljažnika lahko znaša 775 litrov pri izvedenki M oziroma 1050 litrov pri izvedenki XL.


Citroën Berlingo ima skupno 186 litrov odlagalnih mest, zasnovanih za vsakodnevne življenjske potrebe. Poleg inteligentnih in velikih predalov je tu še Modutop® s skupno odlagalno prostornino 92 litrov.

OPTIMALNA MODULARNOST

Zadnje sedeže lahko zložite vsakega posebej ali pa vse skupaj do tal, tako lahko pridobite želeno konfiguracijo in prostornost potniškega prostora. Zloženi, so popolnoma zravnani s tlemi v ravno površino. Z zloženimi prednjimi sedeži, se Citroën Berlingo lahko ponaša s kapaciteto do 4.000 litrov prostornine, kjer lahko peljete tudi tovor do dolžine preko 3 metrov (velja za različico XL).
Tudi v zadnjem delu se lahko polica za prtljago nastavi v dveh položajih: standardno visoki poziciji in vmesni poziciji za razdelitev prtljažnika v predelke. Polica za prtljago lahko nosi do 25 kg težak tovor in je enostavno dostopna preko odprtega zadnjega steklana prtljažnij vratih. Za izjemno praktičnost se lahko polica tudi pospravi na hrbtišča zadnjih sedežev. * odvisno od izvedenke

plancher 1500

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

1430x350-New-Berlingo-TdB.jpg

Za večje udobje in varnost, je v Citroën Berlingu na voljo 19 sistemov pomoči pri vožnji.

19 sistemov za pomoč pri vožnji

Povsem brezskrbna vožnja

650x500-New-Berlingo-Couple.jpg

Citroën Berlingo združuje skupek modernih in vsakodnevno uporabnih tehnologij. Ponuja najboljše tehnologije, ki zagotavljajo najvišjo raven varnosti in brezskrbnosti.

... popolnoma varni z 19 sistemi za pomoč pri vožnji

650x500-New-Berlingo-Sable-Route.jpg

Aktivni opozorilnik na nenamerno menjavo voznega pasu, opozorilnik na voznikovo nepozornost, sistem za nadzor mrtvega kota, razširjeni sistem za prepoznavanje prometnih znakov, samodejno zaviranje v sili, kamera za pomoč pri vzvratni vožnji s funkcijo Top Rear Vision … 

... popolnoma povezani z 8-palčnim zaslonom na dotik

650x500-New-Berlingo-Mirror-Screen.jpg

8-palčni zaslon na dotik in štiri tehnologije za vzpostavitev povezave vam zagotavljajo neprekinjeno povezavo med digitalnim svetom in vašim vozilom: Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box in brezžično polnjenje pametnega telefona.

 *Navedena oprema za doplačilo oziroma odvisna od nivoja opremljenosti.  Delovanje sistema in funcionalnost je odvisna od posamezne države (v Sloveniji sistem deluje z omejenimi zmožnostmi)

DIMENZIJE

DOLŽINA

mm

ŠIRINA

mm

VIŠINA

mm

PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA

litrov


število sedežev

Max.dovol. skup. masa pod obremenitvijo

kg

MOTORISATIONS K9 200X141

MOTORJI

Citroën Berlingo se ponaša z dinamično lego na cesti in resničnimi užitki v vožnji, ki jih lahko zagotavlja zahvaljujoč združitvi lahke in učinkovite nove konstrukcijske zasnove ter učinkovitih motorjev zadnje generacije z vidika porabe goriva in emisij CO2.
Berlingo je lahko opremljen z bencinskim ali dizelskim pogonskim sklopom, ki je prilagojen najrazličnejšim vrstam rabe v mestnem in izven mestnem okolju. Njegovi motorji nudijo prvovrstne zmogljivosti, hkrati pa so okolju prijazni. Citroën Berlingo uvaja tudi 8-stopenjski samodejni menjalnik EAT8 za optimalno udobje v vožnji.
Izbor bencinskih motorjev PureTech: 1,2L PureTech S&S 110 ali 130 Izbor dizelskih motorjev BlueHDi: 1,5L BlueHDi S&S 100 ali 130 BVM6 ali EAT8BERLINGO
Od 17 900 € z DDV ?
Top