PREUSMERITEV SEKUND

TOVARNIŠKO OBNOVLJENI NADOMESTNI DELI

okolju prijazna rešitev za zanesljivo popravilo vašega vozila

Ne bo vam treba več izbirati med prihranki in varstvom okolja: Citroën vam ponuja pester izbor cenovno ugodnih, obnovljenih, popravljenih ali rabljenih posamičnih rezervnih delov, za katere velja garancija!     

Zakaj ne bi posamičnim rezervnim delom dali še ene priložnosti - v kar je vštet tudi motor! - in na ta način prispevali k varstvu okolja: to je možno po zaslugi tovarniške obnove. Do 80 % materiala je ponovno uporabljenega, pri čemer se porabi pol manj energije kot pri proizvodnji posamičnega rezervnega dela! Izrabljene dele serviserjev obnovijo po strogem postopku in po istih specifikacijah, ki veljajo za originalne rezervne dele. To vam daje zares pravo zagotovilo za kakovost. Ponudijo vam jih lahko med posegom ali nakupom znotraj celotne mreže Citroën. S tem si boste zagotovili občutne prihranke, nekje od 30 do 40 % v primerjavi s ceno novega originalnega rezervnega dela.
Economie circulaire

Tovarniška obnova delov je opredeljena z zakonodajo, kateri Citroën strogo sledi.
Tako kot za originalne rezervne dele tudi za obnovljene dele velja enoletna garancija (rezervni deli in delovne ure), ki jo lahko uveljavljate v mreži pooblaščenih serviserjev proizvajalca.

Obnovljeni nadomestni deli : brezhibno ohranjeni in cenovno ugodni

Zakaj bi zavrgli posamične rezervne dele, ki so brezhibno ohranjeni? V vaši servisni delavnici Citroën vam lahko sestavijo predračun, na katerem bodo navedeni rabljeni rezervni deli, da bo končni znesek računa čim nižji: tovrstni posamični rezervni deli so lahko tudi 50 % cenejši od novih rezervnih delov! Tako boste za popravilo plačali manj, opravljeno bo kakovostno in poskrbeli boste za varstvo okolja.
Economie circulaire

Ti rezervni deli so bili izbrani pri uveljavljenih partnerskih podjetjih; pridobljen imajo certifikat o brezhibni ustreznosti in so pripravljeni za ponovno uporabo v vašem vozilu.

Top