OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

Preverite informacije

PREUSMERITEV SEKUND

ELEKTRIČNA MOBILNOST ZA VSE

Citroën že več kot 100 let izdeluje avtomobile za širšo množico in s tem še zdaleč ni končal!


Citroën je od leta 1919 eden od glavnih akterjev, ki si prizadevajo za dostopnost avtomobilov širši množici. V današnjem času znamka vstopa v dobo električne mobilnosti, v kateri namerava pustiti svoj pečat.

Glede na to, da se vaše potrebe po mobilnosti spreminjajo in da postaja okolju prijazna mobilnost vse bolj pomembna za vas, se je Citroën odločil svojo ponudbo še okrepiti! Znamka s stoletno zgodovino odslej ponuja vse modele tudi na 100 % električni pogon in hkrati še priključno hibridne modele, ki ste jih navdihnili VI in vaš vsakodnevni način uporabe avtomobila.

Vaš profil uporabe

Kakšen je vaš profil uporabe električnega pogona?

PRIKLJUČNI HIBRID
HABRID

Se želite z električnim pogonom prevažati čez teden in imeti ob koncu tedna možnost za brezskrben pobeg v neznano. Svoje vozilo lahko povsem enostavno napolnite pri sebi doma, v službi ali na javnih mestih in tako vsakodnevno koristite prednosti 100 % električnega načina pogona.

Vse informacije o priključnem hibridu Citroën.

100% ELEKTRIČNA VOZILA
ELECTRIC

Ali vsakodnevno pretežno opravljate kratke poti in lahko na poti enostavno dostopite do rešitev za polnjenje? Ali želite prihraniti denar in imeti pri tem možnost za okoljsko odgovorno ravnanje?

Oglejte si Citroënove ponudbe na 100 % električni pogon

STORITVE, S KATERIMI BO VAŠE ŽIVLJENJE Z ELEKTRIČNIM POGONOM BOLJ ENOSTAVNO

Neposredno prek pametnega telefona

Enostavno polnjenje
Enostavno polnjenje

Baterija se preko običajne vtičnice napolni čez noč. V manj kot 2 urah preko Wall Box 32 A. Program polnjenja  se lahko spremlja na zaslonu na dotik ali preko vašega pametnega telefona. Na polnilni odprtini je vgrajena tudi svetlobna dioda za spremljanje programa polnjenja.

Specifični vmesniki
Specifični vmesniki

SUV C5 Aircross Hybrid ponuja prilagodnjivo digitalno instrumentno ploščo, ki omogoča nastavitev in ogled specifičnih informacij za hibridno vozilo, na 8-palčnem  zaslonu na dotik si lahko nastavite in ogledate informacije o vožnji, izbrani način vožnje (100% električni-ZEV, Hybrid, Sport), na notranjem kromiranem samozatemnitvenem vzvratnem ogledalu se prikazujejo indikatorji vožnje v električnem načinu. 

Upravljajte polnjenje
Upravljajte polnjenje

Medtem ko udobno sedite v svojem fotelju, lahko upravljate doseg, polnjenje in predhodno toplotno klimatiziranje svojega vozila.

Na voljo kasneje v aplikaciji My Citroën.

Načrtovanje dolge poti
Načrtovanje dolge poti

Ali bom imel za svojo pot na voljo dovolj dosega? Z mobilno apliakcijo Gremo na elektriko ali katero drugo poljubno, poiščite lokacijo polnilnice, potrdite načrt poti in se prepustite vodenju do primernega polnilnega priključka v neposredni bližini. 

IMATE KAKŠNO VPRAŠANJE O ELEKTRIČNEM POGONU? CITROËN VAM ODGOVARJA

KAKŠNO RAZDALJO LAHKO PREVOZIM S SVOJIM ELEKTRIČNIM VOZILOM?

KAKO IN KJE LAHKO NAPOLNIM SVOJE VOZILO?

KAKO LAHKO POLNILNI PRIKLJUČEK NAMESTIM PRI SEBI DOMA?

NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA

Q & A

Imate še kakšno vprašanje o električnem pogonu? Citroën vam odgovarja.

Top