OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

Preverite informacije

PREUSMERITEV SEKUND

DO 40% PRIHRANKA ZA ČLANE KLUBA

Uživajte v sezoni dogodivščin z nepogrešljivo opremo za popolne izlete in potovanja.

Članom kluba zvestobe za fizične osebe MyCITROËN plus  in kluba za pravne osebe MyCITROËN za podjetja so izdelki na voljo po ekskluzivnih cenah.

 

Še niste včlanjeni v klub zvestobe ?

NEPOGREŠLJIVA DODATNA OPREMA

Uživajte v sezoni dogodivščin z nepogrešljivo opremo za popolne izlete in potovanja.

STREŠNI KOVČKI -30 %

KUFRI_PROMO

STREŠNI KOVČKI IZ NABORA ORIGINALNE OPREME - 30 %

 

VELJAVNOST PONUDBE

*Ponudba velja do vključno 31. 12. 2020 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih strešnih kovčkov (marketinška skupina 971). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa in v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://www.citroen.si/citroen-in-vi/prodajna-mesta-citroen.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

 

 

GUMI PREPROGE IN PRTLJAŽNA KORITA -40 %

mcp_tepihi

GUMI PREPROGE IN PRTLJAŽNA KORITA IZ NABORA ORIGINALNE OPREME - 40 %

 

VELJAVNOST PONUDBE:

*Ponudba velja do vključno 31. 12. 2020 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih preprog (marketinška skupina 948) in prtljažnih korit (marketinška skupina 981). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedenih skupin, kateri so dobavljivi na dan nakupa in v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://www.citroen.si/citroen-in-vi/prodajna-mesta-citroen.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

OKRASNI POKROVI ZA KOLESA -40 %

PROMO_OKRASNI

OKRASNI POKROVI KOLES IZ NABORA ORIGINALNE OPREME - 40 %

 

VELJAVNOST PONUDBE

*Ponudba velja do vključno 31. 12. 2020 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih okrasnih pokrovov platišč (marketinška skupina 518). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa in v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://www.citroen.si/citroen-in-vi/prodajna-mesta-citroen.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

 

SNEŽNE VERIGE -40 %

PROMO_VERIE

SNEŽNE VERIGE IZ NABORA ORIGINALNE OPREME - 40 %

 

VELJAVNOST PONUDBE

 *Ponudba velja do vključno 31. 12. 2020 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih snežnih verig (marketinška skupina 521). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa in v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://www.citroen.si/citroen-in-vi/prodajna-mesta-citroen.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

MYCITROËN PLUS UGODNOSTI NA OBROKE s kartico Diners Club Citroën

Kartica Diners Club Citroën je nadgradnja programa kluba zvestobe MyCITROËN plus in nudi dodatne ugodnosti in prihranke, tudi plačilo servisa na obroke.

Porazdelite si stroške vzdrževanja vozila in dodatno opremo na obroke.

Omogoča nakupe na od 2 do 36 obrokov.

erste_1500x646
Top