Ogled vsebine
Citroën priporoča
CITROËN VAM PRIPOROČA
Nasveti, priporočila, mnenja, ....
To spletno mesto je kraj, na katerega se lahko obrnete po pomoč pri dešifriranju sveta avtomobilov znamke Citroën, nudi vam nasvete in namige, ste v stiku z informacijami, ki vam jih ponujamo za premišljeno odločitev pri nakupu in uporabi avtomobila.
NAŠI NASVETI, PRIPOROČILA, MNENJA, ...

Tu boste našli nasvete in informacije, ki vam jih ponujamo za premišljeno odločitev pri nakupu in uporabi avtomobila. Vabimo vas k branju.

 

 

 

Pravila in nasveti za nakup novega vozila
Torej, načrtujete nakup novega avtomobila? To je velik nakup, o katerem boste morali razmisliti. Vzeti si morate čas in poiskati pravi avto glede na to, kaj vam je pomembno. Najprej: kateri avto bo ustrezal vašemu življenjskemu slogu? 
Preberite članek
Kako prihraniti pri gorivu?
Ko gre za stroške vožnje, je gorivo eno najdražjih. Tudi če nakupujete po najboljši ceni na liter, lahko še vedno zapravite veliko. Upoštevajte te nasvete in se zavedajte svoje porabe goriva; ne bo dobro samo za vašo denarnico, ampak tudi za okolje. 
Preberite članek
Nasvet mladim voznikom
Pravkar ste uspešno opravili vozniški izpit. Čestitamo! Zdaj, ko je svet res vaš, lahko potujete kamor koli želite. Oglejte si naš nasvet za mlade voznike, da se boste znašli na poti in bili pripravljeni na nekatere nevšečnosti. 
Preberite članek
Vožnja v slabih razmerah
Slabo vreme ne pomeni, da morate odpovedati načrte. To samo pomeni, da morate biti bolj previdni, pripravljeni in si za vožnjo vzeti dovolj časa. Upoštevajte te nasvete, da boste v zimskih razmerah varni. 
Preberite članek
 Nasvet za daljšo neuporabo vozila
Pustiti avto doma pomeni, da vam ni treba skrbeti za parkiranje, gorivo in nepremišljene voznike na cesti. Če pa avtomobila ne uporabljate dlje časa, ima lahko nepravilno postopanje pri parkiranju vozila za dalj časa tudi posledice. 
Preberite članek
Citroën v Sloveniji od 1960
Začetki zgodovine Citroën v Sloveniji segajo v leto 1959 s prvo montažo avtomobilov AZ, rekli smo jim "spaček”. Med leti 1960 pa vse do 1984 smo poleg spačkov sestavljali tudi amije 6 in “žabe” (DS), pa Diane, Ami in GS.  
Preberite članek