Ogled vsebine
Električna in hibridna vozila

ELEKTRIČNA & PRIKLJUČNO HIBRIDNA VOZILA 

Odločite se za odgovorno mobilnost z vozili iz električnega izbora Citroën. Spoznajte številne prednosti električnega vozila: Prožna in neslišna vožnja, nemudoma razpoložljiv navor, nične emisije CO2, hitro polnjenje …

Odkrijte vozila Citroën Ami, električni ë-C3, C5 Aircross Plug-in Hybrid, C5 X Plug-in Hybrid, ë-Berlingo, ë-SpaceTourer in električni ë-C4. Ta vozila so opremljena z najnovejšo tehnologijo. Poiščite tisto, ki vam ustreza, da vas bo spremljala na vsakodnevnih poteh. 

CITROËN C5 AIRCROSS PRIKLJUČNI HIBRID

Citroën C5 Aircross Hybird, priključni hibrid,  združuje vse prednosti 100-odstotnega električnega pogona za vsakodnevna potovanja z vsestranskostjo in dosegom do 55 kilometrov (cikel WLTP), bencinski motor pa zagotavlja neomejen doseg na daljših potovanjih.

Izberite motor, ki najbolj ustreza vašemu avtomobilu in vašemu življenjskemu slogu! V smislu dizajna, udobja in praktične zasnove notranjosti je Citroën C5 Aircross popolnoma enak bodisi v različici plug-in hybrid ali motorju z notranjim zgorevanjem.

CITROËN C5 XPRIKLJUČNI HIBRID

Poleg bencinske različice je CITROËN C5 X na voljo tudi s priključnim hibridnim pogonom, ki je primeren za vsakodnevne, krajše poti in priložnostna daljša potovanja, brez omejitev in v popolni svobodi. Ta priključni hibrid  z močjo 225 KM ponuja užitek tihega zagona in delovanja brez emisij CO2, z možnostjo vožnje več kot 50 km v načinu ZEV (Zero Emission Vehicle), doseg v električnem načinu, ki je primeren za večino dnevnih relacij.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid torej omogoča, da preživite teden dni brez uporabe motorja z notranjim zgorevanjem med običajnimi vožnjami in po potrebi polnite vozilo doma, v službi ali na javnem polnilnem mestu, bencinski motor PureTech pa zagotavlja neomejen doseg na daljših potovanjih. 

CITROËN Ë-C4 ELEKTRIČEN

Eleganten kot limuzina in mišičast kot SUV, Citroën ë-C4 Electric je opremljen z baterijo s 50 kWh z dosegom do 350 km po ciklu WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure). Mehkoba sedežev Advanced Comfort, enostavna uporaba različnih storitev, ki nudijo 100-odstotno raven udobja.

Ta električna limuzina ima nekaj podrobnosti, po katerih se razlikuje od svoje termične različice: monogramom ë na blatnikih in zadnjem delu vozila, 18-palčnimi litimi platišči Crosslight z diamantno obdelavo, ki so ekskluzivno na voljo za električna vozila in so bila razvita posebej za varčevanje z energijo.

 CITROËN Ë-BERLINGO ELEKTRIČEN

Preživite pustolovščine z električnim Citroën ë-Berlingo ! Enoprostorno vozilo, ki je na voljo v velikostih M in XL, vas bo zapeljal s svojo izjemno modularnostjo in prostornino. Z možnostjo opreme Modutop®, Citroënovo inovacijo in ekskluzivnostjo, ponuja kabino, obsijano s svetlobo, in 92 L dodatnega uporabnega in praktičnega prostora za shranjevanja. Citroëna ë-Berlingo zagotavlja svobodo gibanja, saj lahko njen doseg znaša vse do 320 km (po ciklu WLTP).

CITROËN Ë-SPACETOURER ELEKTRIČEN

Električni Citroën ë-SpaceTourer, zasnovan za izlete z družino ali prijatelji, ponuja prostoren in udoben potniški prostor zahvaljujoč sedežem, opremljenim s tehnologijo Advanced Comfort.

Družinski enoprostorec je na voljo v različnih dolžinah (M in XL) in lahko sprejme do 8 oseb. 

Zadnji sedeži se lahko neodvisno pomaknejo in se prilagodijo za več prostora za noge potnikov. Na voljo je tudi veliko odlagalnih mest, na primer na armaturni plošči, ki vključuje hlajen predal. Na voljo je tudi do 6 USB, 12 V ali 220 V vtičnic za polnjenje vaših mobilnih naprav. Citroën ë-SpaceTourer se prilagodi vsem vašim željam in vsem vašim načinom uporabe!

CITROËN Ë-C3 ELEKTRIČEN

Ikonični C3, ki ga imate radi, samo boljši v vseh pogledih: inovativen, moderen in premeteno oblikovan, je napreden v vseh pogledih v primerjavi s prejšnjo generacijo. Novi ë-C3 revolucionira električno mobilnost: kompakten in cenovno dostopen. Izdelano v Evropi, brez kompromisov glede dizajna, udobja ali tehnologije. Podajte se v mesto z novim CITROËNOM ë-C3!

CITROËN AMI ELEKTRIČEN

ZA MOBILNOST OD 15 LET DALJE

Citroën nam ponuja nov izum s področja 100 % električne mobilnosti za širšo množico v obliki vozila Ami, ultra kompaktnega štiricikla, ki je zelo okreten, varen, barvit in dostopen vsem: že od 15. leta dalje (z AM izpitom).

Ami ëlectric je osupljiv odgovor inovativne znamke, ki navdih črpa pri svojih kupcih in ki ima posluh za nove potrošniške navade, zahteve glede gibanja po mestu in okoljevarstvena vprašanja.