Ogled vsebine
Vozila s samodejnim menjalnikom

VOZILA S SAMODEJNIM MENJALNIKOM

Konec je s pritiskanjem na pedal sklopke in menjavanjem prestav preko prestavne ročice! Za veliko bolj sproščeno izkušnjo vožnje bodo vozila Citroën s samodejnim menjalnikom izboljšala vsa vaša potovanja.

Ne glede na to, ali želite mestni avto, kombilimuzino, enoprostorec ali SUV, menjalnik zagotavlja visoko raven udobja zahvaljujoč gladkemu in odzivnemu prestavljanju.

Ta tip menjalnika je tudi veliko varčnejši od ročnega menjalnika, saj omejuje prekomerno porabo z idealnim prilagajanjem vsakemu slogu vožnje.

CITROËN C3 

Citroën C3, limuzina z navdihujočim videzom, se odlikuje po svojem edinstvenem dizajnu. Poleg novih Airbumps® ga njegova barvita osebnost in neprimerljivo udobje izstopata iz množice. Za izstopanje v mestu ima novi Citroën C3 širok nabor možnosti prilagajanja s 97 kombinacijami zunanjosti. Sodoben in povezan mestni avto ima tudi 12 pripomočkov za vožnjo, ki vam čim bolj olajšajo vsakodnevno življenje.

 

CITROËN C3 AIRCROSS 

Citroën C3 Aircross izraža svoje značajske lastnosti prek povsem prenovljenega in mogočnejšega prednjega dela. Odslej ponuja še več možnosti za individualizacijo podobe, saj so v ponudbi nove barve karoserije, 67 barvnih kombinacij, novi dekorativni dodatki za zadnjo vogalno steno, barvni paketi in lita platišča. Menjalnik EAT6 je na voljo pri C3 Aircross z bencinskim motorjem PureTech 130 S&S.

 

CITROËN C4 IN Ë-C4

Citroën C4 je opremljen s Citroënovim vzmetenjem s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki, ki nudi vrhunsko stopnjo udobja in učinek leteče preproge za zagotovitev dobrega počutja v notranjosti, dinamične lege na cesti in voznega udobja. Nov  8-stopenjski samodejni menjalnik EAT8 deluje v povezavi z novo prestavno ročico iz kovine s simetričnim okrasjem. Ponuja tri položaje (R, N in D), s katerimi enostavno izberemo vzvratno prestavo, prosti tek ali prestavo za vožnjo naprej.
VSA OSEBNA OSEBNA VOZILA IMAJO MOŽNOST SAMODEJNEGA MENJALNIKA