Ogled vsebine
Enoprostorna vozila

VOZILA S 7 SEDEŽI IN ENOPROSTORNA VOZILA

Citroën ë-Berlingo in Citroën ë-SpaceTourer so zasnovani za ljubitelje svobode in širokih odprtih prostorov. Vozila Citroën s 7 sedeži imajo prijetno in zelo modularno notranjost ter veliko odlagalnih površin, zasnovanih tako, da bodo zadovoljili vso družino! Vaše želje po odkrivanju drugih mestih ne bodo imele več meja s ponudbo Citroënovih 7-sedežnih vozil.

CITROËN Ë-SPACETOURER 

Električni Citroën ë-SpaceTourer, zasnovan za izlete z družino ali prijatelji, ponuja prostoren in udoben potniški prostor zahvaljujoč sedežem, opremljenim s tehnologijo Advanced Comfort.

Družinski enoprostorec je na voljo v različnih dolžinah (M in XL) in lahko sprejme do 8 oseb. 

Zadnji sedeži se lahko neodvisno pomaknejo in se prilagodijo za več prostora za noge potnikov. Na voljo je tudi veliko odlagalnih mest, na primer na armaturni plošči, ki vključuje hlajen predal. Na voljo je tudi do 6 USB, 12 V ali 220 V vtičnic za polnjenje vaših mobilnih naprav. Citroën ë-SpaceTourer se prilagodi vsem vašim željam in vsem vašim načinom uporabe!

CITROËN Ë-BERLINGO ELEKTRIČEN

Preživite pustolovščine z električnim Citroën ë-Berlingo ! Enoprostorno vozilo, ki je na voljo v velikostih M in XL, vas bo zapeljal s svojo izjemno modularnostjo in prostornino. Z možnostjo opreme Modutop®, Citroënovo inovacijo in ekskluzivnostjo, ponuja kabino, obsijano s svetlobo, in 92 L dodatnega uporabnega in praktičnega prostora za shranjevanja.

Citroëna ë-Berlingo zagotavlja svobodo gibanja, saj lahko njen doseg znaša vse do 280 km (po ciklu WLTP).