To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

Za kratke vsakodnevne poti pa tudi za dolga potovanja, za počitnice s celotno družino ali zgolj za prevoz otrok na prostočasne dejavnosti ob koncu tedna ... Odločite se za enoprostorska vozila iz prodajnega programa znamke CITROËN in za njihovo izjemno modularnost, ki bo maksimalno osrečila vsakega posameznika. Arhitekturna zgradba in inovativen dizajn zunanjosti, dobro počutje, odlagalna mesta, udobna in modularna notranjost ... Spoznajte enoprostorska vozila iz CITROËNOVEGA izbora:  novi CITROËN C4 Picasso in novi CITROËN Grand C4 Picasso, s katerimi bodo vaša potovanja 100 % praktična, pri tem pa boste deležni tudi udobja, varnosti in užitkov v vožnji.

 

voiture-monospace-grand-citroen-c4-picasso

Novi CITROËN
Grand C4 Picasso

Novi CITROËN Grand C4 Picasso je enoprostorsko vozilo s 7 sedeži, ki bo zadovoljilo vsakodnevne potrebe celotne družine. Prostornost, odlagalna mesta, modularnost ... Novi CITROËN Grand C4 Picasso vas vabi, da se z njim odpravite na pot z vašimi najbližjimi ali s prijatelji, pri tem pa tako vozniku kot tudi njegovim sopotnikom zagotavlja udobje in varnost.

Novi CITROËN C4 Picasso

Novi C4 Picasso je moderno in modularno enoprostorsko vozilo za celotno družino: tehnologije za inteligentne sisteme za pomoč pri vožnji, užitki za volanom, pristop k vsesplošnemu udobju (program Citroën Advanced Comfort®), učinkovitost in varnost ... Novi CITROËN C4 Picasso je povabilo na potovanje in pravi odgovor na vse vaše potrebe po mobilnosti.
voiture-monospace-citroen-c4-picasso
Top