PREUSMERITEV SEKUND

Za kratke vsakodnevne poti pa tudi za dolga potovanja, za počitnice s celotno družino ali zgolj za prevoz otrok na prostočasne dejavnosti ob koncu tedna ... Odločite se za enoprostorska vozila iz prodajnega programa znamke CITROËN in za njihovo izjemno modularnost, ki bo maksimalno osrečila vsakega posameznika. Arhitekturna zgradba in inovativen dizajn zunanjosti, dobro počutje, odlagalna mesta, udobna in modularna notranjost ... Spoznajte enoprostorska vozila iz CITROËNOVEGA izbora:  CITROËN C4 SpaceTourer in novi CITROËN Grand C4 SpaceTourer, CiTROËN Berlingo, CITROËN SpaceTourer,  s katerimi bodo vaša potovanja 100 % praktična, pri tem pa boste deležni tudi udobja, varnosti in užitkov v vožnji.

 

E-Berlingo-Electrique_576x525

CITROËN ë-BERLINGO 100% ËLEKTRIČEN

Citroën ë-Berlingo je legenda med vozili za prosti čas. Citroën ë-Berlingo ima robustno in inovativno morfologijo. Moderen in igriv model je na voljo v dveh dolžinah: standardna izvedenka M, ki v dolžino meri 4,40 m in nova izvedenka XL, ki meri 4,75 m. Obe karoserijski izvedenki, M in XL, omogočata prevoz od 5 do 7 potnikov. Novi Citroën ë-Berlingo nudi velikodušno prostornost in referenčno modularnost po zaslugi preklopnih sedežev. Prostornina prtljažnika lahko znaša 775 litrov pri izvedenki M oziroma 1050 litrov pri izvedenki XL. Zdaj ponuja še več udobja, še bolj brezskrbno in tekočo vožnjo z 100% električno različico.

CITROËN Ë-SPACETOURER 100% ËLEKTRIČEN

Sanjarite o pustolovščini s celotno družino? Z vozilom Citroën ë-SpaceTourer so vam odprte vse opcije! V svetu, kjer je prevoz več oseb z avtomobilom prava rešitev, vam je na voljo kombi Citroën ë-SpaceTourer, ki bo s svojim močnim značajem poenostavil vaše življenje. Citroën ë-SpaceTourer 100% ima vse lastnosti idealnega spremljevalca: vzoren doseg do 330km, hitro polnjenje do 80 % v 30 minutah, 100 % enaka vsestranskost in praktična uporaba, prednosti neslišne vožnje v ë-udobju brez tresljajev.
eSpaceTourer-B2B-Highway
Top