PREUSMERITEV SEKUND

Za kratke vsakodnevne poti pa tudi za dolga potovanja, za počitnice s celotno družino ali zgolj za prevoz otrok na prostočasne dejavnosti ob koncu tedna ... Odločite se za enoprostorska vozila iz prodajnega programa znamke CITROËN in za njihovo izjemno modularnost, ki bo maksimalno osrečila vsakega posameznika. Arhitekturna zgradba in inovativen dizajn zunanjosti, dobro počutje, odlagalna mesta, udobna in modularna notranjost ... Spoznajte enoprostorska vozila iz CITROËNOVEGA izbora:  CITROËN C4 SpaceTourer in novi CITROËN Grand C4 SpaceTourer, CiTROËN Berlingo, CITROËN SpaceTourer,  s katerimi bodo vaša potovanja 100 % praktična, pri tem pa boste deležni tudi udobja, varnosti in užitkov v vožnji.

 

gc4sp_tip vozila

CITROËN
Grand C4 SpaceTourer

CITROËN Grand C4 SpaceTourer je enoprostorsko vozilo s 7 sedeži, ki bo zadovoljilo vsakodnevne potrebe celotne družine. Prostornost, odlagalna mesta, modularnost ... CITROËN Grand C4 SpaceTourer vas vabi, da se z njim odpravite na pot z vašimi najbližjimi ali s prijatelji, pri tem pa tako vozniku kot tudi njegovim sopotnikom zagotavlja udobje in varnost.
ber tipi vozil

CITROËN Berlingo

Novi Citroën Berlingo je legenda med vozili za prosti čas. Novi Citroën Berlingo ima robustno in inovativno morfologijo. Moderen in igriv model je na voljo v dveh dolžinah: standardna izvedenka M, ki v dolžino meri 4,40 m in nova izvedenka XL, ki meri 4,75 m. Obe karoserijski izvedenki, M in XL, omogočata prevoz od 5 do 7 potnikov. Novi Citroën Berlingo nudi velikodušno prostornost in referenčno modularnost po zaslugi preklopnih sedežev. Prostornina prtljažnika lahko znaša 775 litrov pri izvedenki M oziroma 1050 litrov pri izvedenki XL.

CITROËN SPACETOURER

Sanjarite o pustolovščini s celotno družino? Z vozilom Citroën SpaceTourer so vam odprte vse opcije! V svetu, kjer je prevoz več oseb z avtomobilom prava rešitev, vam je na voljo kombi Citroën SpaceTourer, ki bo s svojim močnim značajem poenostavil vaše življenje. Z izčiščenim in neagresivnim dizajnom zbuja spoštovanje zaradi velike mere varnosti in vzdržljivosti.
space tip vozila
Top