PREUSMERITEV SEKUND

Vas mika, da bi se s prijatelji odpravili na popotovanje ali z družino preživeli prijeten vikend? Prava rešitev je CITROËNOV izbor vozil s sedmimi sedeži. Enoprostorsko vozilo  CITROËN Grand C4 SpaceTourer in novi CITROËN Berlingo je bilo zasnovano za ljubitelje prostranih poti: gostoljuben potniški prostor, ki ga lahko po želji spreminjamo, velika odlagalna mesta za vse člane družine, lega na cesti, ki je drugim za vzor ... Oglejte si vozila znamke CITROËN s sedmimi sedeži in se povsem varno podajte na cesto s celotno vašo druščino.

BERLINGO
S 7 SEDEŽI

Novi Citroën Berlingo je legenda med vozili za prosti čas. Novi Citroën Berlingo ima robustno in inovativno morfologijo. Moderen in igriv model je na voljo v dveh dolžinah: standardna izvedenka M, ki v dolžino meri 4,40 m in nova izvedenka XL, ki meri 4,75 m. Obe karoserijski izvedenki, M in XL, omogočata prevoz od 5 do 7 potnikov. Novi Citroën Berlingo nudi velikodušno prostornost in referenčno modularnost po zaslugi preklopnih sedežev. Prostornina prtljažnika lahko znaša 775 litrov pri izvedenki M oziroma 1050 litrov pri izvedenki XL.
ber tipi vozil
voitures-7-places-nouveau-grand-c4-picasso.jpg

CITROËN
GRAND C4 SpaceTourer

Spoznajte CITROËNA Grand C4 SpaceTourer, enoprostorsko vozilo znamke CITROËN s pridihom lofta. Do sedem sedežnih mest v svetlem potniškem prostoru, številna oprema za udobje, modularnost po meri aktivnosti celotne družine ... Poleg tega pa vsem potnikom zagotavlja prijetno vzdušje! Potrebujete več prostora? Ni problema! Z eno samo kretnjo spremenite število sedežnih mest iz sedem na pet in prostornino prtljažnika povečajte s 645 litrov na 704 litre.

Spoznajte tudi novega CITROËNA C4 SpaceTourer s petimi sedeži in 537 litri prostornine v prtljažniku!

SPACETOURER

Sanjarite o pustolovščini s celotno družino? Z vozilom Citroën SpaceTourer so vam odprte vse opcije! V svetu, kjer je prevoz več oseb z avtomobilom prava rešitev, vam je na voljo kombi Citroën SpaceTourer, ki bo s svojim močnim značajem poenostavil vaše življenje. Z izčiščenim in neagresivnim dizajnom zbuja spoštovanje zaradi velike mere varnosti in vzdržljivosti.
SPACE 520X293
Top