To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

Vas mika, da bi se s prijatelji odpravili na popotovanje ali z družino preživeli prijeten vikend? Prava rešitev je CITROËNOV izbor vozil s sedmimi sedeži. Enoprostorsko vozilo novi Grand CITROËN C4 Picasso in novi CITROËN Berlingo Multispace je bilo zasnovano za ljubitelje prostranih poti: gostoljuben potniški prostor, ki ga lahko po želji spreminjamo, velika odlagalna mesta za vse člane družine, lega na cesti, ki je drugim za vzor ... Oglejte si vozila znamke CITROËN s sedmimi sedeži in se povsem varno podajte na cesto s celotno vašo druščino.

BERLINGO
MULTISPACE S 7 SEDEŽI

Izrazna oblikovna zasnova, optimizirana arhitekturna zgradba, karoserijska različica za družinsko rabo in modularnost, ki se prilagaja vašim željam ... Spoznajte novega CITROËNA Berlinga Multispace s sedmimi sedeži, vašega sopotnika za preživljanje prostega časa s celotno družino in njegovih 675 litrov prtljažnega prostora (ki jih je možno povečati do 3000 litrov pri odstranjenih zadnjih sedežih). Vsestransko uporabni Multispace se prilagaja vašim potrebam po mobilnosti ... Pri tem pa poskrbi tudi za udobje in varnost voznika ter vseh potnikov.

520x293_Berlingo.jpg
voitures-7-places-nouveau-grand-c4-picasso.jpg

NOVI CITROËN
GRAND C4 Picasso

Spoznajte novega CITROËNA Grand C4 Picasso, enoprostorsko vozilo znamke CITROËN s pridihom lofta. Do sedem sedežnih mest v svetlem potniškem prostoru, številna oprema za udobje, modularnost po meri aktivnosti celotne družine ... Poleg tega pa vsem potnikom zagotavlja prijetno vzdušje! Potrebujete več prostora? Ni problema! Z eno samo kretnjo spremenite število sedežnih mest iz sedem na pet in prostornino prtljažnika povečajte s 645 litrov na 704 litre.

Spoznajte tudi novega CITROËNA C4 Picasso s petimi sedeži in 537 litri prostornine v prtljažniku!

SPACETOURER

Sanjarite o pustolovščini s celotno družino? Z vozilom Citroën SpaceTourer so vam odprte vse opcije! V svetu, kjer je prevoz več oseb z avtomobilom prava rešitev, vam je na voljo kombi Citroën SpaceTourer, ki bo s svojim močnim značajem poenostavil vaše življenje. Z izčiščenim in neagresivnim dizajnom zbuja spoštovanje zaradi velike mere varnosti in vzdržljivosti.
SPACE 520X293
Top