Ogled vsebine
Preventivni pregledi

PREVENTIVNI PREGLEDI

Kakovostno vzdrževano vozilo je ključnega pomena za vašo varnost. Preventivni pregled priporočamo nekaj dni pred tehničnim pregledom se prepričajte, da je delovanje vašega Citroëna brezhibno ali v primeru, da ste kupili rabljeno vozilo. Strokovnjaki na servisu bodo pregledali vaše vozilo, preverili ključne komponente ter izvedli morebitne potrebne popravke ali vzdrževalna dela.

KONTROLNI PRED-TEHNIČNI PREGLED 

Naši pooblaščeni servisi so seznanjeni z vsemi predpisi in zahtevami za tehnične preglede. S kontrolnim pred-tehničnim pregledom se boste izognili nepotrebnim nevšečnostim. Strokovno osebje vam bo svetovalo, katera popravila bi bila potrebna pred tehničnim pregledom, da bodo vsi sistemi in komponente optimalno delovali. Poskrbite, da bo zakonsko obvezen pregled potekel brez težav.

PREGLED 20 VITALNIH TOČK

Ste kupili rabljeno vozilo Citroën in bi se radi prepričali, če je vse tako kot mora biti? Naša strokovna ekipa bo skrbno pregledala 20 ključnih točk vašega vozila vključno s stanjem akumulatorja, zavorami, izpušnim sistemom, lučmi in še veliko več. 

 

Ob naročilu pregleda 20 vitalnih točk za samo 19,99 €, boste prejeli tudi poseben kupon v vrednosti 20 €. Ta kupon lahko unovčite ob naslednjem rednem servisu pri pooblaščenem serviserju kjer ste opravili preventivni pregled.