PREUSMERITEV SEKUND

Dober dostavnik je kot dober obrtnik. Vse zna, vse počne. Odkrijte idealno vozilo, ki vas bo spremljalo pri vsakodnevnih aktivnostih. Izbirate lahko med načimi lahkimi dostavnimi vozili: CITROËN BERLINGO VAN, CITROËN JUMPY, CITROËN JUMPER. 

 

Citroen-eBerlingo-Van-Recharge-Rue_625x400

Citroën Berlingo Van & ë-Berlingo Van

VSESTRANSKI STROKOVNJAK

Citroën Berlingo Van bo kot idealen partner za vsakodnevna opravila zadostil vsem zahtevam poklicnih uporabnikov, saj ponuja ravno pravšnjo rešitev za vsako dejavnost/rabo: različne velikosti, kabine, razporeditve.
> Zdaj je s svojo izboljšano ponudbo storil še korak dlje: Družina Berlingo Van se je s prihodom novega Citroëna ë-Berlingo Van 100 % ëlectric, povečala za enega člana. Novi Citroën ë-Berlingo Van 100% ponuja obrtnikom, trgovcem ali dostavljavcem konkreten odgovor na nove izzive mobilnosti v urbanih središčih in tudi na podeželju, saj jim na vseh poteh zagotavlja edinstveno udobje in poleg tega omogoča še znižati stroške uporabe po zaslugi: dosega, ki lahko znaša do 275 km, hitrega polnjenja do 80 % v 30 minutah.

CITROËN JUMPY & ë-JUMPY

ZA MISIJE BREZ MEJA

Funkcionalen, praktičen in prilagodljiv do popolnosti, da bi zadovoljil potrebam vašega posla...
CitroënJumpy je pravi oslon na vseh vaših službenih poteh. ...
Citroën ë-Jumpy in Citroën ë- Jumpy 100% ëlectric ponujata enako modularnost, notranji prostor, nosilnost in sisteme pomoči pri vožnji. Citroën ë-Jumpy kmalu na voljo tudi v treh dolžinah, kar je idealno za vožnjo v vse pogostejših conah z nizkimi emisijami. Na vas je, da iz te celotne ponudbe izberete vozilo, ki ustreza vaši dejavnosti.
Dobrodošli v vaši vozeči pisarni!
e-jumpy_carfinder
Jumper-Chargement

CITROËN JUMPER & Ë-JUMPER

ZANESLJIV ZA VSE PREIZKUŠNJE

Citroën Jumper ima odločno sodoben dizajn, namenjen funkcionalnosti, in referenčno udobje.
Prednji del izraža dinamiko in robustnost z žarometi, opremljenimi z LED diodami, poleg tega pa nudi optimalen vozniški položaj, arhitekturo in ergonomijo, ki olajšajo uporabo in predvsem vsakodnevno natovarjanje zahvaljujoč obsegu uporabne prostornine tovornega prostora.
Družina Jumper se je povečala s prihodom novega CITROËN Ë-JUMPER 100 % ËLECTRIC. Novi Citroën ë-Jumper 100% ëlectric ponuja enake prednosti modularnosti, notranjega prostor zahtevam potrebam nekaterih mest. za vožnjo v vse pogostejših conah z nizkimi emisijami. Na vas je, da iz te celotne ponudbe izberete vozilo, ki najbolje ustreza vaši dejavnosti.
Top