Ogled vsebine
Citroën Berlingo Van & električni Citroën ë-Berlingo Van

 CITROËN Ë-BERLINGO VAN & CITROËN BERLINGO VAN

Električni ali dizelski

Oglejte si  električnega Citroëna ë-Berlingo Van in Citroëna Berlingo Van. Ponujata enake zmogljivosti z vidika modularnosti, prostornosti v notranjosti in tovornih kapacitet.

KOMBI ZA VSE POSLOVNE UPORABNIKE

CITROËN Ë-BERLINGO VAN 

Električni Citroën ë-Berlingo Van vam prinaša konkretno rešitev za nove izzive mobilnosti v urejenih urbanih predelih, pa tudi na podeželju. Na potovanjih vam zagotavlja edinstveno stopnjo udobja in nadzor nad stroški uporabe po zaslugi:

 • do 275 kilometrov dosega;
 • hitrega polnjenja do 80 % v 30 minutah;
 • povsem enakovrednih uporabnih zmogljivosti in opreme;
 • dostopa do storitev, ki olajšajo vsakodnevna opravila.

PARTNER POSLOVNIH UPORABNIKOV

Citroën Berlingo Van prinaša ravno pravo rešitev za vse vrste rabe z enostavnim dostopom do potniškega in tovornega prostora. Na voljo :

 • za obrtnike, trgovce ali zaposlene v podjetjih, ki morajo opravljati dolge poti ali zelo veliko dostav v urbanem okolju;
 • za poslovne uporabnike, ki prevažajo material in zaposlene na najrazličnejših vrstah delovišč.

PRIPOROČENA PONUDBA BERLINGO VAN IN Ë-BERLINGO VAN

NAVDIH STE VI, MOJSTRI

PO MERI ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Potrebujete sodobno, vzdržljivo in vsestransko gospodarsko vozilo? Citroën Berlingo Van je vozilo za vas. Prilagodi se vašim potrebam in vam omogoča, da izberete eno izmed dveh dolžin karoserije: standardno izvedenko Velikosti M, ki v dolžino meri 4,40 metra ali podaljšano izvedenko Velikosti XL, ki je dolga 4,75 metra. Odločite se za tisto, ki najbolje ustreza vaši dejavnosti in potrebam. 

MODULARNOST ZA POSLOVNE UPORABNIKE

TAKO KOT VI, ZNA NAREDITI ČISTO VSE!

Nameravate prepeljati več kot 3 metre dolge predmete? To vam omogoča Moduwork.  Stranski sedež se lahko zloži za potrebe prevoza dolgih predmetov, in sicer do 3,09 metra pri izvedenki velikosti M in do 3,44 metra pri izvedenki velikosti XL. Želite z vozilom prepeljati pet potnikov? S podaljšano kabino vam bo to uspelo brez težav. Morate prepeljati eno tono blaga? Natanko toliko znaša največja dovoljena obremenitev tovora, ki ga lahko prepelje Citroën Berlingo Van. 

UDOBJE V VOŽNJI IN PRI DELU

100% UDOBNA KABINA

Resnična prednost vozila Berlingo Van je nadvse udoben in funkcionalen potniški prostor. Izkoristite izjemno udobje med vožnjo zahvaljujoč odlični zvočni izolaciji in neprimerljivi prožnosti vzmetenja. Uživajte tudi v visokem položaju za vožnjo in vrhunsko udobnih sedežih. Kabina se lahko v nekaj potezah prelevi v pisarno! Citroën Berlingo Van je bil zasnovan z namenom, da poslovnim uporabnikom zagotavlja vso potrebno priročnost.

BREZSKRBNOST ZA VOLANOM

KONCENTRAT TEHNOLOGIJ

Citroën Berlingo Van vam zagotavlja varno vožnjo s številnimi uporabnimi in praktičnimi sistemi za pomoč pri vožnji, vključno s tehnologijo Surround Rear Vision. 

STORITVE POVEZLJIVOSTI

255_Security

CITROËN CONNECT ASSIST

Storitev, ki je na voljo brezplačno in brez sklenitve naročnine, zajema sistem za klic v sili in klic avtomobilske asistence z geolokalizacijo. Pregledujete lahko tudi aplikacijo My Citroën, ki vam omogoča, da ostanete povezani s svojim vozilom Citroën Berlingo Van.
257_Connect_Nav

CITROËN CONNECT NAV

Povezljivi navigacijski sistem 3D Citroën Connect Nav* je opremljen s funkcijo glasovnega prepoznavanja za upravljanje funkcij navigacije, telefona in medijskih naprav brez odmika pogleda s cestišča. V povezavi s povezljivimi storitvami, kot je TomTom Traffic za posredovanje prometnih informacij v realnem času, uporabnika obvešča o lokaciji in cenah bencinskih servisov in parkirišč ter o vremenski napovedi.

*Navedena oprema za doplačilo oziroma odvisna od nivoja opremljenosti.  Delovanje sistema in funcionalnost je odvisna od posamezne države (v Sloveniji sistem deluje z omejenimi zmožnostmi)

256_Connect_Play

CITROËN CONNECT PLAY

Zahvaljujoč funkciji Mirror Screen se bodo aplikacije z vašega pametnega telefona prikazale na 8-palčnem zaslonu na dotik vašega vozila.

MOTORJI ZADNJE GENERACIJE

ELEKTRIČNI ALI DIZELSKI

Z električnim Citroënom ë-Berlingo Van boste lahko uživali v 100-odstotno učinkoviti vožnji, ki je hkrati dinamična in brezskrbna:

 • 100 kW moči motorja (136 KM) in 260 Nm navora na voljo od 0 km/h dalje;
 • neslišno delovanje motorja;
 • brez prestavljanja;
 • najvišja hitrost: 130 km/h.

Za vozilo Berlingo Van so na voljo štiri različice dizelskega motorja Blue HDi:

 • BlueHDi 75 KM s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom;
 • BlueHDi 100 KM s sistemom Stop&Start pri 6-stopenjskem ročnem menjalniku;
 • BlueHDi 130 KM s sistemom Stop&Start pri 6-stopenjskem ročnem menjalniku;
 • BlueHDi 130 KM s sistemom Stop&Start pri 8-stopenjskem samodejnem menjalniku.

 

Samodejni menjalnik z obvolanskima prestavnima ročicama ponuja obilo voznega udobja na dolgih razdaljah in tudi med številnimi vsakodnevnimi potmi.

DODATNA OPREMA

ŠE BOLJ UČINKOVITO GOSPODARSKO VOZILO

Poleg prtljažnikov, notranjih zaščitnih elementov in drugih nosilcev lahko za vozilo Citroën Berlingo Van izberete številno dodatno opremo, ki je ustrezno prilagojena stilski zasnovi in tehnologiji malega furgona.