Ogled vsebine
Citroën Jumpy in električni ë-Jumpy

ELEKTRIČNI CITROËN Ë-JUMPY IN CITROËN JUMPY

Električni ali dizelski motor

Oglejte si električni Citroën ë-Jumpy in Citroën Jumpy. Ponujata enake zmogljivosti z vidika udobja, uporabne prostornine in tovornih kapacitet.

POSLOVNI PARNER ZA VAŠO DEJAVNOST

ELEKTRIČNI CITROËN Ë-JUMPY

Električni Citroën ë-Jumpy je idealen partner, ki zadovolji potrebe po mestni in izven mestni mobilnosti vseh poslovnih uporabnikov. Ponuja: 

 • do 330 kilometrov dosega;
 • hitro polnjenje do 80 % v 30 minutah;
 • povsem enakovredne uporabne zmogljivosti in opremo;
 • vožnjo v načinu ë-udobja;
 • dostop do storitev, ki olajšajo vsakodnevna opravila.

CITROËN JUMPY

Citroën Jumpy se ponaša z optimizirano arhitekturno zgradbo za še več uporabnih funkcij, udobja in varnosti. Vozilo ima vgrajene tehnologije za pomoč pri vožnji najnovejše generacije in motorje, s katerimi postane idealni partner "vsakodnevnih junakov". Na voljo je v treh dolžinah in vam ponuja:

 • do 1400 kg dovoljene obremenitve;
 • do 6,6 m3 uporabne prostornine;
 • do 4 m uporabne dolžine;
 • 1,25 metra uporabne širine med blatniškima košema.

PRIPOROČENA PONUDBA ZA CITROËN JUMPY

DVE IZVEDENKI PO MERI

JUMPY ZA VSAKO POSLOVNO DEJAVNOST

Citroën Jumpy je pravi partner poslovnih uporabnikov, ki lahko izbirajo med dvema izvedenkama, primernima za vse dejavnosti: izvedenka Driver, ki je na voljo v velikostih M in XL in je zasnovana za dolga potovanja ter izvedenka Cityvan velikosti XS (4,60 m), ki je posebej primerna za mestno vožnjo.

VEČJA MODULARNOST

MODUWORK IN PODALJŠANE KABINE

Citroën Jumpy vam kot partner pri vsakodnevnih opravilih ponuja številne funkcije, kot je na primer sedežna klop Moduwork, ki omogoča dvig stranskega sedeža za prevoz dolgih predmetov. 

Pri izvedenkah s podaljšano kabino vam ni več treba izbirati med prevozom oseb in tovora.

UDOBJE Z VSEH ZORNIH KOTOV

UDOBJE V VOŽNJI, NA POTI IN PRI DELU

Prednji sedeži vozila Citroën Jumpy so bili ergonomsko zasnovani: visok položaj za vožnjo daje občutek nadvlade nad cesto. Furgon se ponaša z izjemnim udobjem v vožnji zahvaljujoč premam, ki mu zagotavljajo nadvse dobro blaženje. Drsna vrata s prostoročnim upravljanjem omogočajo zares vrhunsko udobje pri vsakodnevni uporabi. In nenazadnje, v potniški kabini sta tudi pisalna mizica in nosilec za tablični računalnik do velikosti 11".

BREZSKRBNOST ZA VOLANOM

UPORABNE TEHNOLOGIJE

Vsi sistemi za pomoč pri vožnji, ki so na voljo za Citroëna Jumpy, vas spremljajo na poti in poskrbijo, da so vaša vsakodnevna službena potovanja še bolj varna.

STORITVE POVEZLJIVOSTI

Citroën Jumpy vam ponuja številne uporabne in praktične povezljive storitve, s katerimi lahko še bolje izkoristite svoje poti. Oglejte si tudi vse storitve, ki jih ponuja Free2move za optimalno upravljanje vašega voznega parka.

UČINKOVITI MOTORJI

ELEKTRIČNI MOTOR 100 kW

Električni Citroën ë-Jumpy vam ponuja:

 • dinamično in hkrati brezskrbno električno vožnjo brez nobenih motenj;
 • 100 kW moči motorja (136 KM) in 260 Nm navora na voljo od 0 km/h dalje;
 • neslišno delovanje motorja;
 • brez prestavljanja;
 • možnost izbire dveh moči baterije: 50 kWh ali 75 kWh.

5 DIZELSKIH MOTORJEV PO IZBIRI

Citroën Jumpy ponuja motorje od 100 do 180 KM, vse opremljene s tehnologijo BlueHDi. Dizelski motorji te generacije ponujajo posebej nizko porabo goriva in emisije CO2 za svoj avtomobilski segment in nadzorovane stroške uporabe.

Citroën Jumpy s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom je na voljo s 100, 120 in 145 konjskimi močmi in s sistemom Stop&Start.

Vozila z motorjem s 145 in 180 konjskimi močmi in sistemom Stop&Start so na voljo z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom (EAT8).

DODATNA OPREMA

IZBOLJŠAJTE TOVORNE ZMOŽNOSTI VAŠEGA FURGONA

Optimalno prilagodite svojega Citroëna Jumpy, da bo še bolj praktičen. Priskrbite si strešni kovečk, da se vam komplet orodja ne bo prevračal ali pa lahko notranjost vozila opremite z nosilcem za tablični računalnik oziroma pametni telefon. Na voljo so vam tudi vlečne kljuke in nosilni drogovi strešnega prtljažnika.