OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

Preverite informacije

PREUSMERITEV SEKUND

Nameravate kupiti novi avto?  Mestni avto, limuzina, SUV ali enoprostorec. Na izbiro je kar nekaj opcij s samodejnim menjalnikom.

Manjši stres, večja varnost, avtomatski menjalnik bo revolucioniral vašo vožnjo. V mestu, predvsem pa v prometnih zastojih, pridobite na suverenosti med vožnjo. Z obema rokama na volanu morate samo pospešiti ali zavirati.

Zahvaljujoč novim tehnologijam, ki jih je in jih še razvija  CITROËN, udobje in uživanje v vožnji in udobje še nikoli nista šla tako dobro skupaj. 

 

V naši paleti vozil so na voljo modeli z 6-sopenjskim samojdenim menjalnikom (EAT6) ali 8-stopenjeskim (EAT8)

C3AIR TIPI

CITROËN C3 AIRCROSS

Citroën C3 AIRCROSS naznanja svojo drugačnost znotraj razreda športnih terenskih vozil s svojo mogočno, izvirno in sodobno postavo. Njegov stil je robusten in hkrati zaščitniški po zaslugi visokega pokrova motornega prostora, ki ga poudarja kroman logotip dvojne puščice, v katerem je integrirana osvetlitev na diode LED.

Zadnja vogalna stekla, ki jih je naznanjal že koncept C-Aircross, so izdelana iz polikarbonatov z barvnim filmom na sredini, s čimer ustvarijo močan grafičen kontrast v predelu zadnjega stebrička.

V notranjosti tega športnega terenskega vozila nove generacije lahko izkoristite prednosti visokega položaja za vožnjo.

CITROËN C5 AIRCROSS

Vas zanima kako se občuti udobje serijsko? Za to boste morali sesti za volan novega Citroëna C5 Aircross, za začetek pa je dovolj, da pripnete pasove in se pripravite na potovanje v razredu SUV. Najbolj modularno in udobno športno vozilo svojega segmenta je namreč opremljeno z naprednim vzmetenjem s progresivnim hidravličnimi omejevalniki in s sedeži Advanced Comfort. Občutek varnosti in prostornosti potniškega prostora dopolnjuje 20 tehnologij za pomoč pri vožnji in varnosti, s katerimi bo vsako potovanje še bolj brezskrbno.
C5AIR TIPI VOZIL
gc4sp_tip vozila

CITROËN GRAND C4 SPACETOURER

CITROËN Grand C4 SpaceTourer je enoprostorsko vozilo s 7 sedeži, ki bo zadovoljilo vsakodnevne potrebe celotne družine. Prostornost, odlagalna mesta, modularnost ... CITROËN Grand C4 SpaceTourer vas vabi, da se z njim odpravite na pot z vašimi najbližjimi ali s prijatelji, pri tem pa tako vozniku kot tudi njegovim sopotnikom zagotavlja udobje in varnost.

CITROËN C4 SpaceTourer

C4 SpaceTourer je moderno in modularno enoprostorsko vozilo za celotno družino: tehnologije za inteligentne sisteme za pomoč pri vožnji, užitki za volanom, pristop k vsesplošnemu udobju (program Citroën Advanced Comfort®), učinkovitost in varnost .... CITROËN C4 SpaceTourer je povabilo na potovanje in pravi odgovor na vse vaše potrebe po mobilnosti.
c4sp tip vozila
Top