Ogled vsebine
Storitve pri nakupu

V pravo smer

Izbrati Citroën pomeni izbrati dobro počutje od trenutka, ko kupite vozilo.

S programom CITIZEN izkoristite ekosistem storitev, ki vas spremlja skozi celoten nakupni proces: med odkrivanjem, izbiro in vse do prevzema vašega vozila.

CITROËN ADVISOR

Radi bi vedeli, kaj si drugi kupci mislijo o modelih Citroën

Preden kupite svoje vozilo, se pozanimajte o mnenju drugih voznikov Citroëna. Mnenja kupcev in njihove izkušnje vam bodo pomagala pri izbiri in odločitvi.

VIRTUALNI RAZSTAVNI PROSTOR

Bi si radi pobližje ogledali vozila kar iz udobja domačega kavča?

Se odločate za nakup novega vozila CITROËN in nimate časa, da bi obiskali prodajni salon? Med ogledom salona se boste lahko sprehodili med razstavljenimi vozili, si podrobno ogledali vozilo z vseh zornih kotov, spoznali podrobnosti in edinstvene funkcije, ki odlikujejo vozila, kar iz udobja vašega kavča.

POPELJITE SVOJE IDEJE ŠE DLJE

Želite ponudbo po meri in želite izbrati avto ter se z njim odpeljati na testno vožnjo

Pridobite ponudbo po meri iz udobja svojega doma. Testno vožnjo s Citroënom po vaši izbiri lahko naročite pri prodajnem mestu Citroën.

POGODBE O STORITVAH

Želeli bi skleniti servisno pogodbo, da boste brez skrbi

Zahvaljujoč Citroënovim daljšim garancijam in servisnim pogodbam lahko zagotovite, da bo vaš avto ostal zanesljiv in varen, hkrati pa bo deloval po svojih najboljših močeh.

Vi pa lahko obdržite nadzor nad svojim proračunom in poskrbite, da ne bo presenečenj. Odločite se za podaljšano garancijo vašega vozila, ki vam zagotavlja še več brezskrbnosti. Sklenite eno izmed naših pogodb o vzdrževanju, da se boste stalno vozili v brezhibno vzdrževanem avtomobilu.

MY CITROËN

Z aplikacijo MyCitroën si želite olajšati vsakdanje življenje

Z aplikacijo My Citroën ostanite povezani s svojim avtomobilom in dostopajte do informacij. Zahvaljujoč tej aplikaciji lahko uživate v prilagojenem načrtu vzdrževanja vašega vozila in dostopate do celotnega nabora storitev Citroën.

Z vklopljenim GPS-om zlahka najdete svoje vozilo. Svojo vožnjo lahko optimizirate s statističnimi podatki o porabi, stroških in razdaljah za vse svoje vožnje. In veliko več!