Ogled vsebine
Storitve vzdrževanja

Destinacija Zen

S programom Citizen lahko po nakupu vozila ostanete "zen". Ta program storitev je bil zasnovan tako, da bo vsak trenutek, ki ga preživite s svojim Citroënom, preprostejši.
 
Program CITIZEN je celoten ekosistem storitev, ki vas podpira v celotnem nakupnem procesu – med ogledovanjem razpoložljivih možnosti, ko se odločate, vse do prevzema vašega vozila.

APLIKACIJA MY CITROËN

Vaše povezano vozilo

Z aplikacijo MyCitroën, ki je na voljo v App Store in Android, izkoristite številne storitve, da bo izkušnja vzdrževanja vašega Citroëna kar se da prijetna. Zahvaljujoč aplikaciji ste obveščeni o periodičnem vzdrževanja vašega Citroëna, lahko se naročite na spletu, ne da bi zapustili udobje svojega doma.

MY CITROËN DRIVE

Vaše načrtovano potovanje

Z My Citroën Drive lahko načrtujete svoja potovanja glede na svoje potrebe. Storitev vam posreduje prometne informacije v realnem času, vas obvesti, če so na vaši poti radarji, vam ponudi informacije o cenah goriva in lokacijah polnilnih postaj ... in vas vodi do razpoložljivih parkirnih mest na vašem cilju.

Ste kdaj sanjali o kopilotu? Zdaj ga iamte lahko!

MY CITROËN ASSIST

Vaša pomoč na daljavo

Koristite storitev Citroën Asistenca, če je vaše vozilo v primeru okvare ali prometne nesreče v nevoznem stanju. Mi poskrbimo za vas in popravilo vašega vozila, da lahko nadaljujete pot.

Vsa vozila Citroën so upravičena do doživljenjske pomoči na cesti, če vzdrževanje vozila redno opravljate v naši pooblaščeni mreži in ste člani kluba zvestobe MyCitroën Plus.

 

STORITEV CITROËN ADVISOR

Poiščite najboljšo servisno delavnico
S Citroën Advisor lahko izveste, kaj si naše stranke mislijo o kakovosti storitev naših pooblaščenih servisov. Svojega serviserja lahko izberete popolnoma pregledno in nato znami delite mnenje o vaši uporabniški izkušnji s Citroënom.

NAROČILO NA SERVIS

Dogovor za termin preko spleta
Enostavno naročanje na servis Citroën preko spleta. Ne glede na to, ali gre za vzdrževanje, popravilo ali nakup dodatne opreme si pravočasno zagotovite ustrezen termin.

VIDEOCHECK

Vaša odobritev servisih posegov preko videa

Videocheck je inovativna storitev, ki se v poprodaji uporablja za dodatne delovne posege v servisni delavnici. Če bodo v delavnici med servisnim posegom ugotovili, da je potrebno opraviti dodatna dela, ki niso bila prvotno načrtovana, vas bodo o tem obvestili.

Po zaslugi storitve za video kontrolo "Videocheck" boste prejeli pregleden video posnetek operacij, ki jih je potrebno opraviti na vašem vozilu. 

POSODOBITEV KARTOGRAFIJE

Posodobitev vašega zemljevida GPS

Vaš navigacijski sistem potrebuje posodobljene zemljevide za optimalno delovanje. Zato Citroën redno posodablja zemljevide vašega avtomobila.