Ogled vsebine
Storitve za eko vožnjo

Za mobilnost, ki je ljudem bolj prijazna

Izbrati Citroën pomeni izbrati udobje in brezskrbnost ter se zavezati k ljudem prijaznejšemu načinu vožnje.Program Citizen® je naš program rešitev in storitev, ki vam pomagajo pridobiti prave navade med vožnjo. Zato skupaj uberimo ljudem prijaznejšo pot.

MYCITROËN APLIKACIJA

Upravljajte svojo vožnjo z MyCitroën

Z aplikacijo My Citroën lahko preverite doseg vašega električnega ali hibridnega avtomobila, na daljavo preverite nivo baterije in vnaprej nastavite temperaturo v kabini. Funkcija Vožnja vam pomaga optimizirati vaša potovanja s pregledovanjem statističnih podatkov za vsa vaša potovanja.

OPOMNIK ZA PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO

Prejmite opozorilo, ko morate napolniti svoj Citroën

Citroën vam pomaga pridobiti prave navade in bolj odgovorno vožnjo.  PHEW plug-in reminder vam pomaga čim bolje izkoristiti svoje priključno hibridno vozilo s tem, da vas opomni, da napolni baterijo, kadar tega ne izvajate dovolj pogosto. Vozilo analizira način uporabe in po potrebi na sredinskem zaslonu na dotik prikaže obvestilo, če po petih dnevih in desetih vožnjah vozila ne napolnite.

 

 

RECIKLIRANI NADOMESTNI DELI

Popravilo z recikliranjem

Citroën izvaja politiko recikliranja in omejevanja odpadkov v avtomobilski industriji. Imamo nabor visokokakovostnih rezervnih delov, pridobljenih iz krožnega gospodarstva. Ti deli so tudi do 50 % cenejši od novih in jih lahko naročite ob servisu vozila neposredno v servisni delavnici Citroën. Ne glede na to, kakšne barve je vaš avto, naj bo bolj zelen!

0 (NIČ) PAPIRJA

Citroën je zavezan "nični" uporabi papirja

Pobuda "Nič papirja" postaja norma. Citroën je sprejel to pobudo in vse vaše papirne dokumente pretvoril v elektronske.

Vaša dokumentacija za vozilo, kot so navodila za uporabo vozila so zdaj na voljo v mobilni aplikaciji MyCitroën za pregled na namiznem računalniku preko spletnega portala https://service.citroen.com/ACddb/