Ogled vsebine
Storitve za električno vozilo

Električna mobilnost in brezskrbnost

Ko imate električni avtomobil, se vam porajajo številna nova vprašanja. Kako pogosto ga je treba polniti? Ali bom imel dovolj baterije, da me pripelje do cilja?

Na srečo vam program Citizen pomaga preklopiti na hibridni ali električni pogon na kar najbolj miren način. Izbrati Citroën pomeni izbrati dobro počutje od trenutka, ko kupite vozilo. 

MY CITROËN APLIKACIJA

Ostanite povezani s svojim vozilom

Z aplikacijo My Citroën lahko ostanete povezani s svojim avtomobilom in dostopate do sveta informacij in storitev. Uživate lahko v prilagojenem načrtu vzdrževanja vašega vozila in dostopate do storitev Citroën. Z aplikacijo My Citroën lahko preverite doseg vašega avtomobila, na daljavo preverite stanje baterije in vnaprej nastavite temperaturo v kabini.

 

ODLOČITE SE, KAKO BOSTE POLNILI SVOJE VOZILO

Polnjenje na zasebnem priključku

Citroën vam z našim izbranim partnerjem pomaga pri namestitvi rešitev za polnjenje za vašo zasebno uporabo ali v solastniški.

Polnjenje na javnem priključku

S OneCharge (Petrol) ali GremoNaElektriko boste lahko našli polnilna mesta po vsej Sloveniji. Med potovanjem lahko hitro in enostavno upravljate polnjenje svojega Citroëna.

ASISTENCA PRI IZPRAZNJENI BATERIJI

Poiščite pomoč, če ste obtičali na cesti zaradi prazne baterije

Če se baterija izprazni, ni panike! Med garancijskim obdobjem vašega vozila in največ dvakrat na leto vas bo Citroën ponovno spravil v pogon ali odvlekel do najbližje polnilne postaje (v radiju 50 km).

Nič več izgovorov, da vam je zmanjkalo "zagona"!