Ogled vsebine
Citroën Berlingo N1
CITROËN BERLINGO N1
S pregradno mrežo med potniškim in tovornim prostorom
Odkrijte Citroën Berlingo N1. Še vedno praktičen in prostoren, čeprav po homologaciji tovorno vozilo, po videzu in opremi pa ostaja bolj ali manj klasičen, torej podoben potniškemu. 
ZA DELO IN PROSTI ČAS
Posebnost BERLINGO N1 je pregradna stena med potniškim in tovornim prostorom. Gre za tovorno različico tako po imenu kot homologaciji, kar pomeni, da je zanj potreben tehnični pregled enkrat letno. Po videzu pa  ostaja bolj ali manj klasična, torej podobna potniški. Glavna razlika med njima je, da se v primeru BERLINGO N1 za drugo sedežno vrsto nahaja trda pregradna stena, ki potnike loči od tovornega prostora.
PREDNOSTI
 • Pregradna mreža med potniškim in tovornim prostorom
 • Stilsko enak (osebni) potniški različici
 • Namenjen tako fizičnim kot pravnim osebam
 • Možnost povračila DDV za pravne osebe
 • Registriran za 5 oseb
 • Možnost preklopnih sedežev v 2. vrsti
 • Zložljiv sopotnikov sedeže
 • Enostaven prevoz hišnih ljubljenčkov
DIZAJN
Vsestranski in prostoren
S svojim drznim in odločnim karakterjem, dinamično oblikovano karoserijo, elegantnimi Airbumps® in barvnimi detajli*, je Citroën Berlingo N1 vrhunsko vozilo za prosti čas in za tudi za delo, ko je to potrebno.
ROBUSTEN IN ŠPORTEN VIDEZ

Citroën Berlingo N1 ima robustno in inovativno morfologijo. Moderen in igriv model je na voljo v dolžini standardne izvedenke M, ki v dolžino meri 4,40 m.

Verzij dožine M omogoča prevoz do 5 oseb.

 

 

Prednji del Citroëna Berlinga N1 izstopa zaradi prepoznavnih stilskih značilnosti: višji in krajši pokrov motornega prostora, prednji del v skladu z identiteto znamke Citroën in z dvonivojskim svetlobnim podpisom ter naprej pomaknjenim vetrobranskim steklom, ki nudi več prostora in svetlobe.

 

 

Obliko karoserije nadgrajujejo nosilni drogovi strešnega prtljažnika (nivo opreme Feel Pack*) in dizajnerski elementi Airbump®, ki poudarjajo njegov robusten videz in hkrati ščitijo karoserijo.

CITROËN BERLINGO N1 PO VAŠI PODOBI
6 barv karoserije

Citroën Berlingo N1 nudi pestro paleto barv karoserije*: peščena Sable, siva Artense, siva Platinium, modra Nuit, črna Perla Nera in bela Icy

 

Citroën Berlingo N1 se ponaša z dizajnersko armaturno ploščo z izčiščenimi linijami, na kateri se nahajajo številna odlagalna mesta. 

 

Notranje oblazinjene je mogoče kombinirati z barvo karoserije, poleg serijske notranjosti iz tkanine v sivi barvi Mica je notranjosti mogoče kombinirati tudi s paketom XTR, kije na voljo v tkanini Wild Green, ki ima v predelu sedežnih naslonjal trak oranžne barve.

 

*odvisno od nivoja opreme in različice modela

CITROËN BERLINGO N1 S PAKETOM XTR

Citroën Berlingo N1 z možnostjo personalizacije s paketom XTR, ki  se sestoji iz:

 • oblazinjenje iz tkanine Line Green,
 • armaturna plošča v temno zeleni barvi Green s paščkom iz TEP materiala Alba z oranžnimi šivi
 • dekorativni dodatki na stenah vrat v zeleni barvi Green
 • ohišje zunanjih ogledal v barvi črna ONYX
 • Barvni vstavek prednjih meglenk ter zaščite Airbump® v oranžni barvi
 • 17" platišča iz lahke litine Pontevedra

 

PRIJAZEN NOTRANJI AMBIENT
Zasnovan za vaše udobje
Citroën Berlingo N1  je bil zasnovan z iznajdljivostjo, da nudi popolno udobje v vozilu. V notranjosti, zaradi mehkih in toplih materialov nudi občutek sproščenosti, pa tudi praktičnost s svojo modularnostjo in številnimi premišljenimi prostori za shranjevanje.
GLOBALNI PRISTOP K UDOBJU
Napredno udobje za popolno brezskrbnost
3 ENAKOVREDNI SEDEŽI ZADAJ*

V zadnjem delu novega Citroëna Berlingo N1 so vsi deležni enakega udobja, ne glede na sedež, zahvaljujoč trem posameznim sedežem enake širine* in je vsak izmed njih opremljen z isofix sidrišči.

Nudijo tudi dovolj prostora za kolena. Vsak posamezni sedež se lahko zloži prav do tal. Za zadnjimi sedeži se nahaja trda pregradna stena, ki potnike loči od tovornega prostora. 

 

 

*Trije posamični in zložljivi sedeži v 2. vrsti so odvisni od nivoja opreme. Za več informacij preverite na ceniku.

DOMISELNA ODLAGALNA MESTA
Citroën Berlingo N1, ki je praktičen navznoter in navzven, nudi potnikom prvovrstne možnosti za dostop prek bočnih drsnih vrat na obeh straneh. Velikodušen, visok prostor za shranjevanje v sredinski konzoli dopolnjuje več uporabnih odlagalnih mest za vso družino. 
BOČNA DRSNA VRATA
 Citroën Berlingo N1, ki je praktičen navznoter in navzven, nudi potnikom prvovrstne možnosti za dostop po zaslugi dvoje bočnih drsnih vrat. Širina vrat je bila optimalno povečana, tako da so vrata postala maksimalno praktična. 
PREGRADNA STENA ZA ZAŠČITO TOVORA IN POTNIKOV
Citroën Berlingo N1 nudi velikodušno prostornost in referenčno modularnost po zaslugi preklopnih sedežev, kjer je vsak izmed njih opremljen z isofix sidrišči. Za zadnjimi sedeži se nahaja trda pregradna stena, ki potnike loči od tovornega prostora. Četudi govorimo o krajši, 4,4-metrski različici z oznako M, prostora zlepa ne bo zmanjkalo, saj lahko prtljago nalagamo do stropa, to pa pomeni, da prtljažnik sprejme kar 1355 litrov, obenem pa pogoltne do meter visoke stvari. Primeren je tudi za prevoz hišnih ljubljenčkov, ki vam ne bodo ves čas dihali za vrat.
NAPREDNA TEHNOLOGIJA
Za pomoč pri vožnji in povezljivost
Citroën Berlingo N1 združuje skupek modernih in vsakodnevno uporabnih tehnologij. Ponuja najboljše tehnologije, ki zagotavljajo najvišjo raven varnosti in brezskrbnosti.