Ogled vsebine
Izdelek meseca
IZDELEK MESECA

Za varne in brezskrbne poti z vašim vozilom vam priporočamo:

 

  • Dodatek za bencin in dizel sta kurativna izdelka, ki skrbita za vzdrževanje in čiščenje nepravilnosti v delovanju motorjev. Na voljo za 12,99 €.
 
  • Dodatek za AdBlue je koncentriran dodatek za raztapljanje in preprečevanje nastanka kristalov sečnine. Čisti sistem SCR dizelskih motorjev, predvsem rezervoar AdBlue® in injektorje sečnine. Na voljo za 15,99 €.

 

 

Veljavnost ponudbe

*Posebna ponudba izdelkov meseca traja do 31. maja 2024. Ponudba je na voljo v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Citroën in velja za izdelka Dodatek za bencin in dizel, 300 ML (kataloška št. 1609337380 in 1611332880) in Dodatek za AdBlue (kataloška št. AT86864). Citroën si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb v vsebini in ponudbi. Slike so simbolične. Vsi izdelki iz posebne ponudbe IZDELEK MESECA so za razliko od ostalega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe IZDELEK MESECA je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.