Ogled vsebine
Izdelek meseca
IZDELEK MESECA

V jesenskih mesecih boste boste pri pooblaščenih servisih Citroën našli uporabna izdelka meseca:

 

Paket prve pomoči za avtomobiliste za 9,99 €  vsebuje vso zakonsko predpisano vsebino, skrbno in sterilno zapakirano v praktični embalaži. V paketu so osnovni pripomočki za nudenje prve pomoči in oskrbo poškodovancev v prometnih nesrečah.

 

 

Paket krp iz mikrofibre (5 kosov) za 8,99 € za ohranjanje čistosti vozila. Posebna tekstura zagotavlja temeljito čiščenje in odstranitev umazanije s površin brez prask.

Veljavnost ponudbe

*Posebna ponudba izdelkov meseca traja 1. septembra 2023 do 30. novembra 2023. Ponudba je na voljo v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Citroën in velja za izdelka Komplet prve pomoči Emil Frey (kataloška št. DBAOPEN109) in Paket krp iz mikrofibre (kataloška št. W1899900131). Citroën si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb v vsebini in ponudbi. Slike so simbolične. Vsi izdelki iz posebne ponudbe IZDELEK MESECA so za razliko od ostalega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe IZDELEK MESECA je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.