Ogled vsebine
Notranja zaščita vozila
VSA NOTRANJA ZAŠČITA – 20 %

Naše visokokakovostne preproge, korita in sedežne prevleke so zasnovane za zaščito pred umazanijo, obrabo in madeži.  Ohranite notranjost svojega avtomobila kot novo, ne glede na to, kam vas peljejo vaše dogodivščine.

 

Prihranite 20 % pri nakupu in si zagotovite nove:

 

  • Sedežne prevleke
  • Preproge
  • Prtljažna korita

 

Zapeljite do vašega pooblaščenega servisa Citroën in si oglejte ponudbo.

Veljavnost promocije

*Ponudba velja od 1. 9. 2023 do vključno 31. 12. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust velja za originalne in preproge ter korita lokalne izdelave, originalne sedežne prevleke, (marketinška skupina 948, 946, Konstill, Gledring), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba za originalna gumi korita (marketinška skupina 981) je veljavna od 1. 10. 2023 do vključno 31. 12. 2023.

Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo  na naslednjih povezavah:

Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://citroen.si/uporabne-povezave/prodajno-servisna-mesta.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.